پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۰۱

حضور کارآفرینان جوان در مستند «چشم امید»

حضور کارآفرینان جوان در مستند «چشم امید»

پخش مجموعه مستند «چشم امید» از چند روز گذشته در کنداکتور شبکه سه قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجموعه «چشم امید» در مدت پنج دقیقه به معرفی شماری از کارآفرینان جوان در سراسر ایران می‌پردازد و در تلاش است نقش موثری در رونق کسب و کارهای جدید داشته باشد.

برنامه «چشم امید» به سفارش اداره کل ورزش و جوانان استان تهران و با مشارکت شبکه ۳ سیما و برنامه سازان جوان محلی و استانی ساخته شده است.

رضا گل محمدی مدیر کل وزارت ورزش و جوانان استان تهران درباره شکل گیری این برنامه بیان کرد: کار تولید این برنامه از زمستان ۱۳۹۷ آغاز شد و دغدغه اصلی آن نیز حمایت از کارآفرینان جوان در همه ایران است، نکته‌ای که در پیام نوروزی مقام معظم رهبری به عنوان پاراگراف اصلی مطرح شد.

وی ادامه داد: این برنامه به صورت موجز به چگونگی کسب و کارهای نوپا که توسط کارآفرینان زیر ۳۵ سال راه اندازی شده، می‌پردازد. این برنامه دقیقاً نشان می‌دهد که این جوانان کارآفرین، افراد عادی جامعه هستند و برتری خاصی نسبت به بقیه ندارند اما خواستن و توانستن را معنی کرده و ثابت کردند مثل همیشه راه حل گذر از بحران‌ها اعتماد به جوان هاست.

گل محمدی درباره کسب و کارهای معرفی شده در این برنامه توضیح داد: در این برنامه از کسب و کارهای کوچک مثل تهیه ترشی تا استارتاپ های بزرگ مثل پرورش کروکودیل وجود دارد و ایده‌هایی که به طرح اقتصادی موفق بدل شده‌اند، از تنوع بالایی برخوردار است.

«چشم امید» در ۳۱ قسمت تولید شده است و هر روز عصر از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

کد خبر 4610894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha