پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اسفند ۱۳۸۵، ۱۲:۴۳

نمایندگان مجلس در تذکر مکتوب به رئیس جمهور و اعضای کابینه خواستار شدند:

قطع دست‌رانت‌خواران از بیت‌المال/ تسریع در پرداخت بودجه تخصیصی اقلیت‌های دینی/ رسیدگی به وقایع اخیر اندیمشک

قطع دست‌رانت‌خواران از بیت‌المال/ تسریع در پرداخت بودجه تخصیصی اقلیت‌های دینی/ رسیدگی به وقایع اخیر اندیمشک

14 نماینده مجلس شورای اسلامی، لزوم حمایت از اقدامات مدیر عامل دخانیات در توسعه تولیدات ملی و قطع دست رانت خواران از بیت المال را خواستار شدند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی امروز ، تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد.

فریدون حسنوند، سید جاسم ساعدی، محمد آشوری، سید بهلول حسینی، سیداحمد حسینی سیرجانی، سید احمد رسولی‌نژاد، حمیدرضا کاتوزیان، حسین فدایی، الیاس نادران، علیرضا زاکانی، سید فضل‌الله موسوی،  پرویز سروری،  محمد خوش چهره و فاطمه آلیا در تذکری به وزیر صنایع و معادن بر لزوم حمایت از اقدامات مثبت و شجاعانه مدیر عامل دخانیات در توسعه تولیدات ملی و قطع دست رانت‌ خواران از بیت المال تاکید کردند.

مرادی نماینده اراک و کمیجان نیز در تذکری به وزیر آموزش و پرورش از وی خواست تا از تعطیلی زودهنگام مدارس در آستانه سال نو پیشگیری کند.

نیکنام وارطان بگلریان بت کلیا ومعتمد ، نمایندگان زرتشتیان، ارامنه شمال و جنوب کشور ، آشوریان و کلیمیان درقالب تذکری به وزیر کشور تسریع در پرداخت بودجه تخصیصی برای اقلیتهای دینی کشور راخواستار شدند.

قبادی نماینده مرودشت و ارسنجان، محجوب و خوشچهره نمایندگان تهران، امیری نماینده نیریز و استهبان، کامران نماینده اصفهان و ارجمند نماینده جهرم در تذکری به وزرای نیرو و امور اقتصادی و دارایی بر لزوم تخصیص و پرداخت کامل اعتبارات عمرانی طرح‌های سدسازی سدهای فارس تاکید کردند.

مطورزاده نماینده خرمشهر در تذکری به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از وی خواست تا از اخراج 400 نفر از کارکنان شرکت مخابرات استان خوزستان جلوگیری کند و در تذکری به وزیر صنایع و معادن از وی خواست تا تکلیف طرح ساخت 2 فروند کشتی کاتاماران در کشتی سازی اروندان را تعیین کند.

سادات موسوی نماینده مبارکه در تذکری به رئیس جمهور از وی خواست تا دستور تصویب شوراهای حفاظت کیفی رودخانه‌های مهم کشور را صادر کند. 

فریدون حسنوند، امیدوار رضایی، سیدجاسم ساعدی،‌ عبدالله کعبی، سیدناصر موسوی، حمید زنگنه، مصطفی مطورزاده، جواد سعدون زاده، ولی الله شجاع پوریان، سیدهادی طباطبایی، مجید ناصری‌نژاد، جویجری، انصاری و ناصر سودانی نمایندگان استان خوزستان در تذکری به وزیر کشور خواستار تسریع در رسیدگی به وقایع ناگوار اخیر در شهرستان اندیشمک و برخورد قاطع با عوامل سهل انگار، مسببین و محرکین خاطی شدند.

مویدی نماینده سپیدان در تذکری به وزیر بهداشت و درمان از وی خواست تا در تامین اعتبار احداث بیمارستان شهر بیضا سرعت ببخشد و در تذکری به وزیر کشور خواستار تسریع در ابلاغ شهرداری هماشهر مرکز همایجان سپیدان شد.

علیخانی نماینده بویین زهرا و آوج در تذکری به وزیر کشور بر لزوم برخورد قانونی با رفتار ناشایست و توهین آمیز رئیس پاسگاه انتظامی شهرستانک به بهانه بازرسی از خودروها تاکید کرد.

اسماعیلی نماینده هشترود در تذکری به وزرای کشور و جهاد کشاورزی خواستار پرداخت خسارات ناشی از تگرگ، سرمازدگی ، سیل و خشکسالی سال 84 به کشاورزان خسارت دیده شد.

کد خبر 461224

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha