پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۲۰

افزایش نرخ بیکاری استان تهران در سال ۹۷

افزایش نرخ بیکاری استان تهران در سال ۹۷

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: تعداد افراد بیکار در استان تهران در سال گذشته ۵۶۴ هزار و ۶۹۵ نفر و افراد شاغل ۴ میلیون و ۴۸ هزار و ۳۲۴ نفر بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، مسعود افشین اظهار داشت: در سال ۱۳۹۷ جمعیت استان تهران ۱۳ میلیون و ۶۳۶ هزار نفر بوده که از این تعداد سن کار ۱۱ میلیون و ۵۹۱ هزار و ۹۷۷ نفر (جمعیت بالای ۱۰ سال) اعلام شده است.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران افزود: بر اساس آمارها ۴ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۱۹ نفر جمعیت فعال (۳۹.۸ درصد) و ۶ میلیون و ۹۷۸ هزار و ۹۵۸ نفر جمعیت غیرفعال (۶۰.۲ درصد) بوده اند که جمعیت غیرفعال را افراد محصل و خانم‌های خانه دار و افرادی که درآمد بدون کار دارند تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: همچنین تعداد افراد بیکار در استان تهران در سال گذشته ۵۶۴ هزار و ۶۹۵ نفر (۱۲.۲ درصد) و افراد شاغل ۴ میلیون و ۴۸ هزار و ۳۲۴ نفر (۸۷.۸ درصد) بوده است که نرخ بیکاری استان تهران در سال قبل در شهری ۱۲.۶ و در روستایی ۷.۲ اعلام شده است.

کد خبر 4613704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha