پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۳۵

بدون اشاره به بدعهدی اروپا؛

هایکو ماس: ایران نباید به تدریج تعهدات برجامی خود را متوقف کند!

هایکو ماس: ایران نباید به تدریج تعهدات برجامی خود را متوقف کند!

وزیر خارجه آلمان بر اهمیت برجام در تامین امنیت اروپا تاکید و در عین حال، درباره فعالیت‌های موشکی و نقش منطقه‌ای ایران ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، هایکو ماس وزیر خارجه آلمان در جریان نشست وزرای خارجه E۳ که امروز دوشنبه با حضور فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل برگزار شد؛ تاکید کرد که کشورهای اروپایی در باور خود مبنی بر لزوم برخورداری از توافق هسته‌ای با ایران و اجرای آن متفق‌القول هستند.

وی افزود: در اروپا بر این باوریم که این توافق برای امنیت‌مان ضروری است. هیچ‌کس نمی‌خواهد که ایران بمب اتم داشته باشد و هدف از توافق (برجام) نیز همین است.

ماس ادامه داد: برای همین است که به رایزنی با یکدیگر در راستای اجرای توافق ادامه می‌دهیم.

وی مدعی شد که اروپا بر این باور است که ایران نباید به تدریج تعهدات برجامی خود را متوقف کند بلکه (باید) به طور کامل آنها را اجرا کند.

ماس همچنین مدعی شد: مهم است که نقش ایران در منطقه را زیر نظر داشته باشیم. ما با نقش ایران در سوریه و برنامه موشک بالستیک این کشور موافق نیستیم اما توافق هسته‌ای مهمترین مبنای رفتار آتی با ایران است.

کد خبر 4615781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha