پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۰۹

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران خبر داد؛

اختصاص ۴۷۶ میلیارد ریال یارانه برای طرح‌های صنعتی استان تهران

اختصاص ۴۷۶ میلیارد ریال یارانه برای طرح‌های صنعتی استان تهران

تهران- مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران از اختصاص ۴۷۶ میلیارد ریال یارانه برای طرح‌های صنعتی و تولیدی استان تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، یدالله صادقی ظهر دوشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران و محمد امامی امین، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران برگزار شد اظهار داشت: طرح‌های بازسازی و نوسازی ۲ هزار و ۱۶۵ واحد صنعتی و معدنی در کشور پیش‌بینی ۵۱ هزار و ۷۲۰ نفر شغل شده است و برای تأمین سرمایه در گردش با پیش‌بینی اشتغال ۸۷ هزار و ۴۲۹ نفر و برای کمک‌های فنی و اعتباری برای توسعه خوشه‌های صنعتی با پیش‌بینی اشتغال ۱۰۰۰ نفر لحاظ شده است.

صادقی در ادامه با بیان اینکه طرح‌های نوسازی و بازسازی اولویت‌ها تعیین و کمیته‌ها تشکیل شده است گفت: خواسته ما از بانک‌ها این است که گزارشی از میزان آمادگی‌شان ارائه و نماینده‌ای را برای بررسی طرح‌ها به کمیته‌ها معرفی کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به اینکه در حوزه صنعت و معدن نرخ سود تسهیلات به تفکیک مناطق محروم و غیرمحروم ۱۲ و ۱۶ درصد لحاظ شده است افزود: در زمینه توزیع استانی تسهیلات نیز هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برای اتمام طرح‌های نیمه تمام، ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال برای طرح‌های نوسازی و ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال برای سرمایه در گردش در نظر گرفته شده که در مجموع ۶.۸ درصد سهم کشور به استان تهران تعلق گرفته است.

وی بیان داشت: ۱ میلیارد ریال یارانه برای طرح‌های نیمه تمام، ۲۰۰ میلیارد ریال برای طرح‌های بازسازی و ۱۵۷ میلیارد ریال برای سرمایه در گردش استان تهران لحاظ شده که در مجموع ۴۷۶ میلیارد ریال یارانه برای طرح‌های استان در نظر گرفته شده که ۲۰ درصد آن محقق و به حساب بانک‌ها واریز شده است.

کد خبر 4616134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha