۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۴۸

استاندار چهارمحال و بختیاری:

جذب اعتبارات توسط دستگاه های اجرایی مورد توجه قرار گیرد

جذب اعتبارات توسط دستگاه های اجرایی مورد توجه قرار گیرد

شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: دستگاه‌های اجرایی اعتبارات فنی اعتباری را بسیار جدی دنبال کنند تا بتوانند پروژه‌های خود را با قیمت کمتر و شرایط آسان‌تر به انجام برسانند.

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال عباسی ظهر پنج شنبه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی مجاز هستند املاک مازاد خود را به فروش رسانده یا احداث کنند اما مشروط بر اینکه از اعتبارات دولتی استفاده نکنند.

وی افزود: فرهنگ تبصره خوانی در جلسات گسترش یابد تا تمامی دستگاه‌های اجرایی به تمام موضوع‌ها اشرافیت کامل داشته باشند و از حق و حقوق خود به نحو مطلوب دفاع کنند.

عباسی تصریح کرد: دستگاه‌ها باید بدانند اعتبارات مختلف از چندین محل برای استان‌ها تأمین می‌شود و سهم هر دستگاه چقدر است.

وی تاکید کرد: اعتبارات فنی اعتباری در حوزه اشتغال نقش مؤثری دارد و یک فرصت مهم است تا بتوان با استفاده از آن به رونق تولید و اشتغال کمک کرد و استکبار را شکست داد.

وی بیان کرد: بایستی در همین راستا از زیرساخت لازم را برای سرمایه‎‌گذاران فراهم کرده و سرمایه گذاران را از همین اعتبارات کمک کرد.

عباسی بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی اعتبارات فنی اعتباری را بسیار جدی دنبال کنند تا بتوانند پروژه‌های خود را با قیمت کمتر و شرایط آسان‌تر به انجام برسانند.

وی فرش بافی به شکل تعاونی، راه‌اندازی پنل خورشیدی به صورت غیرانفرادی، مجتمع گردشگری تهلیجان شهرکرد و صنایع تبدیلی سر درختی و لبنیات را برخی از طرح‌هایی برشمرد که می‌توانند از کمک‌های فنی اعتباری استفاده کنند و اشتغالزایی داشته باشند.

عباسی در خصوص شهرک کفش در منطقه ویژه اقتصادی، گفت: با ارائه زمین به ارگان انقلابی این امر انجام می‌شود که این ارگان به ازای در یافت زمین، زیرساخت لازم همانند آب، برق و.. را در شهرک کفش فراهم خواهد کرد و سپس با دادن مواد اولیه در روستاها از تولید کنندگان، کفش تحویل خواهد گرفت.

وی گفت: از ۶۰۰ میلیارد تومان خسارت برآورد شده برای سیل امسال ۴۵۰ میلیارد تومان در مرحله نخست تأیید شده که در بخش کشاورزی ۵۲ میلیارد تومان کمک بلاعوض و ۱۰۸ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت بانکی در اختیار خسارت دیدگان قرار می‌گیرد.

عباسی با بیان اینکه در بخش مسکن شهری سه میلیارد و ۵۴۰ میلیون تومان بلاعوض و همین میزان اعتبار نیز برای اسکان موقت در شهرها در نظر گرفته شده است، تاکید کرد: در مسکن روستایی نیز چهار میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و دو میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان برای اسکان موقت لحاظ شده است.

کد خبر 4618591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha