پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اسفند ۱۳۸۵، ۱۴:۲۶

امام جمعه مشهد:

نوروز ایرانی با آرمانهای دینی همخوانی دارد

نوروز ایرانی با آرمانهای دینی همخوانی دارد

حجت الاسلام علم الهدی با بیان اینکه نوروز ایرانی با آرمانهای دینی همخوانی دارد و مورد توجه اهل بیت بوده است گفت: از صدا و سیما می خواهیم خدای نکرده به بهانه پخش فیلم های شاد ارزشهای دینی و انقلابی را زیرسئوال نبرد.

به گزاش خبرنگا رمهر در مشهد، امام جمعه مشهد در خطبه های این هفته نماز جمعه که در جوار بارگاه رضوی برگزار شد با تقدیر از بتکار ارزشمند صداو سیما دردهه فجر و ایام محرم و صفر افزود : با توجه به فرصتی که تا نوروز باقی است مسئولان صداو سیما بررسی کنند  تا خدای نکرده برنامه ای که عواطف دینی مومنان و خانواده های شهدا را جریحه دار کند از این رسانه  پخش نشود.

حجت الاسلام علم الهدی در بخش دیگری از سخنانش به سنت چهارشنبه  سوری اشاره کرد و گفت: یکی از شگردهای دشمن در مقام بی هویتی نسل جوان تقویت گرایش افراطی به ملی گرایی است و چهارشنبه سوری به عنوان یک سنت منفی از آنجا که مبنای عقلایی ندارد بنابر فتوای فقها لغو است و عمل لغو حرام است. 

وی با بیان اینکه تا زمانی که نسل جوان هویت دینی خود را حفظ کند دشمن نمی تواند برما مسلط شود تصریح کرد: اگر نسلی به جای وابستگی به ارزشهای  دینی وابسته به سنتی مثل از روی آتش پریدن درچهارشنبه آخر سال شد چقدر می تواند پای آرمان خود مقاومت کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تقسیم سنت ها ملی به دو دسته مثبت و منفی گفت: سنت هایی مثل احسان به فقرا ، صله رحم و برقراری روابط بین نزدیکان از امور حسن است که با مبانی دینی  نیز همراهی دارد  اما در کنار این موارد برخی سنت های منفی مثل چهارشنبه سوری و گره زدن سبزه و از سبزه سر نوشت خواستن نیز وجود دارد که اگر از روی اعتقاد باشد کفر است و اگر از روی اعتقاد نباشد فعل حرام است چرا که این امور عمل کفار است.

وی با اشاره به ریشه سیزده به در گفت: این سنت  را به اصحاب رس نسبت می دهند که در اطراف رود ارس زندگی می کردند و بنا به روایتی 30 پیامبر را کشتند.

حجت الاسلام علم الهدی با بیان اینکه این سنت ها منفی است گفت: دشمنان برهمین اساس به دنبال ترویج این رفتارها هستند تا جوان ها را از هویت دینی تهی کنند.

امام جمعه مشهد همچنین با تقدیر از فعالیت های نیروی انتظامی خراسان رضوی در پیشگیری از منکرات تاکید کرد : نیروی انتظامی در کنار حفظ امنیت مال و جان مردم مراقب شعائر و ارزشهای دینی مردم باشند و بامفاسدی که در برخی مراکز تفریحی اطراف مشهد رخ می دهد  قاطعانه برخورد کنند .

کد خبر 461905

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha