پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۲:۱۶

در سال ۹۷

تورم مرغداری‌های صنعتی به ۵۰ درصد رسید

تورم مرغداری‌های صنعتی به ۵۰ درصد رسید

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ١٣٩٧ به ۴۰۹.۸۶ رسید که ۵۰.۲۳ درصد نسبت به سال قبل از آن افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور سال ١٣٩٧ (١٠٠=١٣٩٠) از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ١٣٩٧ به عدد ۴۰۹.۸۶ رسید که معادل ۵۰.۲۳ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

شاخص مرغداری‌های صنعتی در تمام فصول سال نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبرو بوده و بیشترین افزایش در فصل زمستان به میزان ۷۹.۳۸ درصد بوده است. شاخص مذکور به جز فصل بهار در بقیه فصول سال نسبت به فصل قبل افزایش یافته است و بیشترین افزایش در فصل پاییز و معادل ۲۳.۷۱ درصد است. همچنین در فصل بهار ۶.۹۶ درصد نسبت به فصل قبل کاهش یافته است.

در سال ١٣٩٧ متوسط شاخص قیمت در تمامی استان‌ها نسبت به سال ۹۶ با افزایش روبه‌رو بوده اند. به طوری که بیشترین افزایش شاخص (نرخ تورم) را استان گیلان با ۱۳۲.۵۲ درصد و کمترین افزایش شاخص (نرخ تورم) را استان اردبیل با ۲۵.۶۲ درصد داشته است.

گروه‌های اصلی

مرغ

در سال ١٣٩٧ شاخص گروه مرغ به ۴۶۲.۱۱ واحد رسید که در مقایسه با سال قبل ۵۹.۴۱ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که شاخص مذکور در سال قبل افزایشی معادل ۸.۹۵ درصد داشته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یک روزه به ترتیب ۵۶.۹۸، ۴۳.۱۵و ۱۲۳.۸۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش قیمت داشته‌اند.

تخم مرغ

در سال ١٣٩٧ شاخص گروه تخم مرغ به ۳۰۰.۳۱ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ۳۲.۶۵ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که شاخص مذکور در سال قبل افزایشی معادل ۳۵.۹۶ درصد داشته است. همه اقلام این گروه شامل تخم مرغ خوراکی و نطفه دار به ترتیب ۳۶.۶۸ و ۲۸.۵۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته‌اند، در حالی که همین اقلام در سال قبل به ترتیب معادل ۳۸.۶۸ و ۳۳.۲۸ درصد افزایش داشته اند.

سایر

این گروه شامل کود است که در سال ١٣٩٧ شاخص آن به ۹۴۴.۰۸ رسیده که در مقایسه با سال قبل ۷.۷۹ درصد افزایش یافته است. افزایش شاخص مذکور در سال قبل معادل ۲.۰۶ درصد بوده است. شاخص مذکور به جز فصل تابستان در بقیه فصول سال نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش رو به رو بوده و بیشترین افزایش در فصل زمستان و معادل ۲۱.۵۷ درصد بوده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید.

کد خبر 4620446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha