پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۰۵

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی خبر داد:

حضور ۵۰ نفر از جهادگران برای کمک به مردم روستای سیل زده شیرگ

حضور ۵۰ نفر از جهادگران برای کمک به مردم روستای سیل زده شیرگ

بیرجند-مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت:۵۰ نفر از جهادگران برای کمک به مردم روستای سیل زده شیرگ سربیشه در منطقه حضور یافتند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی، مهدی هنری مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی پس از بازدید از فعالیت جهادگران در روستای شیرگ سربیشه اظهار کرد: بعد از وقوع سیل روز چهارشنبه در روستای شیرگ سربیشه بلافاصله با هماهنگی صورت گرفته جهادگران و نیروهای بسیج سازندگی سربیشه برای کمک رسانی به روستا اعزام شدند و تا آخر شب در زمینه کمک به خروج آب از منازل مسکونی مردم خدمت رسانی کردند.

وی ادامه داد: صبح پنج شنبه نیز یک اکیپ تخصصی از نیروهای سازندگی استان به همراه یک دستگاه کف کش و یک دستگاه لجن کش به روستا اعزام شدند و مشغول خارج کردن آب و گل و لای از منازل مسکونی هستند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ نفر از جهادگران بسیج سازندگی در روستا در حال خدمت رسانی به مردم عزیز بوده و در خصوص پاکسازی منازل و هدایت گل و لای به بیرون خانه‌ها و همچنین درآوردن وسایل و امکانات زندگی از زیر آوار خانه‌های تخریب شده با مردم همکاری می‌کنند.

هنری یادآور شد: همچنین با توجه به اعلام آمادگی سایر جهادگران استان در صورتی که نیاز به حضور تعداد بیشتری از جهادگران باشد نسبت به اعزام آنها اقدام خواهد شد.

کد خبر 4624499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha