پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۴

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان عنوان کرد:

ثبت بیشترین تجاوز به حریم رودخانه‌ها در ۲ شهرستان نهاوند و همدان

ثبت بیشترین تجاوز به حریم رودخانه‌ها در ۲ شهرستان نهاوند و همدان

همدان-مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با بیان اینکه در ۲ شهرستان نهاوند و همدان بیشترین تجاوز به حریم رودخانه‌ها وجود دارد، گفت: تجاوز به حریم رودخانه‌ها برای توسعه اراضی کشاورزی است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای همدان، منصور ستوده اظهار کرد: تجاوز به حریم رودخانه‌ها در همه شهرستان‌های استان وجود دارد اما دو شهرستان نهاوند و همدان به دلیل اینکه رودخانه‌های بیشتر و در دسترس تری دارند بیشترین تجاوز به حریم رودخانه را دارند.

وی با اشاره به گشت و بازرسی از حریم رودخانه‌های استان همدان عنوان کرد: تمام حریم رودخانه‌های استان بازدید و گشت زنی و در صورت وجود تخلف پرونده تشکیل شده و به مراجع قضائی ارجاع داده می‌شوند.

ستوده با بیان اینکه رفع تصرفات حریم رودخانه‌ها به عبور سیلاب‌های اخیر کمک کرد، افزود: در صورتی که رفع تصرف در حریم رودخانه‌های استان انجام نمی‌گرفت مشکلات زیادی در سیلاب‌ها به وجود می‌آمد.

کد خبر 4624636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha