پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۱۴

در رقابت های لیگ طلایی کشور؛

دونده کردستانی مقام دوم ماده ۱۰۰ متر را کسب کرد

دونده کردستانی مقام دوم ماده ۱۰۰ متر را کسب کرد

سنندج - آریا بهرامی دونده کردستانی در مرحله نخست رقابت های لیگ طلایی کشور که در تهران برگزار شد مقام دوم ماده دو ۱۰۰ متر را بدست آورد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان، مرحله نخست از سومین دوره مسابقات دو و میدانی لیگ طلایی با شرکت ورزشکاران منتخب از استان‌های سراسر کشور به میزبانی تهران برگزار شد.

در این رقابت‌ها که در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب تهران برگزار شد ۱۲۰ دونده به نمایندگی از استان‌های سراسر کشور حضور یافتند و شرکت کنندگان در مواد ۱۰۰، ۴۰۰، ۱۵۰۰، ۵۰۰۰، پرتاب وزنه، پرتاب دیسک، پرتاب نیزه، پرتاب چکش، پرش طول، پرش سه گام، پرش ارتفاع، پرش بانیزه، ۱۱۰ متر بامانع، ۱۰۰ متر بامانع و ۴۰۰ متر بامانع با یکدیگر به رقابت پرداختند.

تیم کردستان با سه نماینده در نخستین مرحله رقابت‌های دوومیدانی لیگ طلایی کشور حضور یافت و توانست یک مقام دوم را بدست آورد.

در نتایج انفرادی ماده دو ۱۰۰ متر آریا بهرامی نماینده کردستان با ثبت زمان ۱۰.۹۱ جایگاه دوم را کسب کرد، دونده استان قم با زمان ۱۰.۸۱ اول شد و نماینده قزوین ۱۱.۰۳ در جایگاه سوم قرار گرفت.

گفتنی است، سایه میرصادقی سرپرستی و مربیگری دوندگان کردستانی را در این مسابقات برعهده داشت.

کد خبر 4631118

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha