پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۳۰

لاک پشتهای پوزه عقابی در کیش سر از تخم درآوردند

لاک پشتهای پوزه عقابی در کیش سر از تخم درآوردند

بندرعباس - لاک پشتهای پوزه عقابی در کیش سر از تخم درآوردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تخمگذاری لاک پشت‌های دریایی هرساله از اواخر اسفند ماه در کیش آغاز می‌شود و تا اواسط خرداد ادامه دارد. امسال نیز اولین تخم گذاری ۲۷ اسفند بود بطوری که تعداد لانه‌های سایت حفاظت شده لاک پشت‌های کیش به ۳۵ لانه رسید. بر اساس این گزارش از ۵ گونه لاکپشت دریایی خلیج فارس و دریای عمان، تنها گونه پوزه عقابی در جزیره کیش تخمگذاری می‌کند.

لاک پشت پوزه عقابی جز گونه‌های در خطر انقراض می‌باشد و محیط بانان به صورت ۲۴ ساعته از لانه‌های آنها حفاظت می‌کنند.

زمان به دنیا آمدن نوزادان لاک پشت پوزه عقابی به طور میانگین ۲ ماه طول می‌کشد. به دلیل اینکه نوزادان لاک پشت پس از بیرون آمدن از تخم‌ها به طور غریزی به سمت نور ماه حرکت می‌کنند، هر ساله اداره محیط زیست کیش با هماهنگی شرکت آب و برق چراغ‌های برق جاده جهان در مجاورت منطقه حفاظت شده جنوب جزیره کیش را خاموش می‌کند.

پروژه حفاظت و مونیتورینگ لاک پشت‌های دریایی جزیره کیش از اسفند سال ٨۵ در سایتی به طول تقریبی ٨٠٠ متر از نوار ساحلی جنوب جزیره آغاز شده است.

علامت گذاری، اندازه گیری و شمارش تخم‌ها و نوزادان لاکپشت، ثبت جزر و مد، رطوبت هوا، دمای هوا و اندازه گیری لاک پشت ماده از دیگر اقدامات مرکز حفاظت و مانیتورینگ لاکپشت های دریایی است.

کد خبر 4631258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha