به گزارش خبرنگار مهر، سید علی شفیعی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران در محل ثبت احوال استان زنجان افزود: طی ۲ ماهه نخست امسال تعداد ۲ هزار و ۹۱۶ فقره ولادت در استان زنجان ثبتشده که تعداد ولادت ثبتشده روزانه در این بازه زمانی بهطور متوسط برابر با ۴۷ مورد واقعه ولادت بوده که بهطور تقریبی در هر یک ساعت دو واقعه ولادت به ثبت رسیده است.
وی اظهار کرد: تعداد موالید پسر در ۲ ماهه امسال برابر با هزار و ۴۴۲ مورد و تعداد موالید دختر هم برابر با هزار و ۴۷۴ مورد بوده است.
مدیرکل ثبتاحوال استان زنجان گفت: نسبت جنسی پسر به دختر در ۲ ماهه امسال برابر با ۹۸ است یعنی به ازای ثبت تولد هر ۱۰۰ دختر تولد ۹۸ پسر در استان به ثبت رسیده است.
شفیعی تعداد وفات رخداده در استان زنجان طی این بازه زمانی را ۷۲۷ مورد اعلام کرد و گفت: بهطور متوسط روزانه ۱۲ مورد وفات در استان ثبتشده است.
وی به صدور کارت هوشمند ملی در استان زنجان اشاره کرد و یادآور شد: کل افرادی که تاکنون کارت هوشمند ملی در استان دریافت کردند ۶۵۲ هزار و ۳۲۱ نفر معادل ۷۷.۸ صدم درصد است.
مدیرکل ثبتاحوال استان زنجان تصریح کرد: جمعیت واجدین شرایط کارت هوشمند ملی در استان زنجان ۸۳۸ هزار و ۵۵۶ نفر است.
شفیعی به نامگذاری اسماً مذهبی در استان زنجان طی ۲ ماهه نخست سالجاری اشاره کرد و افزود: در استان زنجان استقبال از نامهای مذهبی بسیار خوب است و در بین دختران زهرا و فاطمه و در پسران امیر علی و ابوالفضل بیشترین نامگذاریها هستند.
نظر شما