پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ خرداد ۱۳۹۸، ۹:۵۶

غلامرضا فرجی به مهر خبر داد؛

صدورمجوز برای اکران دو فیلم در ساعات تعطیلی سینماها در روز۱۵خرداد

صدورمجوز برای اکران دو فیلم در ساعات تعطیلی سینماها در روز۱۵خرداد

با وجود تعطیلی سینماها تا ساعت ۱۷ در روز ۱۵ خرداد، وزارت ارشاد برای دو فیلم «شبی که ماه کامل شد» و «سرخپوست» مجوز بلیت‌فروشی برای سانس‌های پیش از این ساعت را صادر کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بنابر اعلام شورای صنفی نمایش کلیه سینماها در روز ۱۴ خرداد به‌طور کامل و در روز ۱۵ خرداد تا ساعت ۱۷ تعطیل خواهند بود و از چهارشنبه شب، اکران رسمی ۵ فیلم جدید به‌عنوان «اکران عید فطر» کلید خواهد خورد.

با وجود این اعلام و براساس جدول پیش‌فروش بلیت فیلم‌ها در سایت سینماتیکت، برخی پردیس‌های سینمایی اقدام به فروش بلیت در سانس‌های ۱۴:۳۰ و ۱۵ برای دو فیلم «شبی که ماه کامل شد» و «سرخ‌پوست» در روز ۱۵ خرداد کرده‌اند.

غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه سینماهای کشور در روز چهارشنبه ۱۵ خرداد ماه تا ساعت ۱۷ تعطیل است، چرا برخی از پردیس‌های سینمایی برای سانس‌های ۱۴:۳۰، ۱۵ و ۱۶:۳۰ فروش بلیت دارند، توضیح داد: تنها فیلم‌های «شبی که ماه کامل شد» به کارگردانی نرگس آبیار و «سرخپوست» به کارگردانی نیما جاویدی در روز ۱۵ خرداد ماه قبل از ساعت ۱۷ در سینماهای کشور اکران می‌شوند.

سخنگوی شورای صنفی نمایش گفت: هر ۲ فیلم نام برده به دلیل اینکه فیلم‌های کمدی نیستند با دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌توانند در سینماها نمایش داده شوند.

کد خبر 4632370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha