به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از روزنامه السفیر، نماینده سابق آمریکا درسازمان ملل متحد با انتقاد از قطعنامه 1701 شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت : این قطعنامه امید آمریکا را برای به رسیدن به اهداف خود به نا امیدی تبدیل کرد که آن بهره گیری ازجنگ لبنان برای تغییر شرایط استراتژیکی منطقه بود.
"جان بولتون" خاطرنشان کرد : این قطعنامه موضوع خلع سلاح حزب الله را به قطعنامه ای دیگر واگذار کرد. مسئله ای که به احتمال زیاد محقق نمی شود.
"بولتون" درگفتگو با روزنامه یدیعوت آحارونوت گفت : جنگ علیه لبنان اهداف آمریکا را با شکست مواجه کرد و آن فقط آزادی دو زندانی اسرائیلی ربوده شده نبود.
این شخصیت آمریکایی افزود:" ما به راحتی به آنچه که برای دوری از آن تلاش می کردیم ، بازگشتیم".
نماینده دائم آمریکا درسازمان ملل متحد گفت : حزب الله از بین نرفت و بلکه این جنبش مانند گذشته خود، همچنان باقی است.
وی با اشاره به این موضوع که به قدرت نیروهای یونیفیل درجنوب لبنان شک دارد، گفت : این نیروها قدرت اجرایی برای بستن مرزها بدون همکاری با دولت لبنان را ندارد و این مشکل برخاسته از ضعف دولت سنیوره است.
"جان بولتون" همچنین درگفتگوی اخیرخود با خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کرد : شماری از کشورهای عربی به اسرائیل درخلال جنگ علیه لبنان مخفیانه کمک می کردند.
نظر شما