به گزارش خبرنگار مهر ، صبح یکشنبه رقابت های انتخابی تیم ملی تکواندو در سالن خانه تکواندو برگزار شد. قبل از آغاز مسابقات ذوالقدر سرمربی تیم ملی تکواندو از مدعیان تیم ملی خواست مبارزات جوانمردانه ای را به نمایش بگذارند.
وی با تاکید بر این نکته ادامه داد: سعی خواهیم کرد در هر وزن دو نفر را به اردو دعوت کنیم . نفرات اصلی و یک نفر ذخیره ، دو ماه تا زمان مسابقات جهانی فاصله است دراین مدت خیلی از شرایط تغییر خواهد یافت و شما با آمادگی بالا باید شرایط را به سود خود تغییر دهید.
ذوالقدر افزود : مسابقات جهانی اهمیت فوق العاده ای دارد، اینکه تنها عضو تیم شوید، اهمیت ندارد باید برای کسب موفقیت و رسیدن به مدال تلاش کنید. کسب مدال با وجود افتخار بزرگ خیلی زود از خاطره ها پاک می شود اما شکست و ناکامی تا مدت ها در اذهان باقی خواهد ماند، پس از این فرصت استفاده کرده در جهت رسیدن به موفقیت گام بردارید.
پس از صحبت های ذوالقدر ، کریمی مربی تیم ملی اسامی مبارزین را قرائت کرد و از مدعیان خواست برای مبارزه آماده باشند.
* مبارزات انجام شده در اوزان مختلف :
وزن اول: 5 شرکت کننده به اسامی نفجم، شکوری ، احمدی ، محمودی و مستعان در این وزن حضور داشت که ابتدا احمدی با نتیجه 5 بر یک محمودی را شکست داد. سپس شکوری 6 بر2 مقابل مستعان پیروز شد . احمدی در مبارزه دوم مقابل نفجم قهرمان جام جهانی 2006 تایلند پس از تساوی 3 بر3 در امتیاز طلایی به یک پیروزی با ارزش دست یافت اما شکست 9 بر3 برابر شکوری کار احمدی را با مشکل مواجه ساخت. مستعان نیز با خوش شانسی از آسیب دیدگی محمودی و نفجم استفاده کرد و دو پیروزی با ارزش به نام خود ثبت کرد اما در مبارزه سوم برابر احمدی در امتیاز طلایی پیروز شد تا به همراه شکوری و نفجم به اردوی تیم ملی دعوت شود.
وزن دوم: در این وزن همه چیز را باید به نام بهزاد خداداد نوشت . وی که پس از رهایی از آسیب دیدگی سخت تمرین کرده بود با آمادگی کامل به میدان آمد. خداداد ابتدا نادریان دارنده مدال طلایی نوجوانان جهان را 4 بر3 شکست داد و سپس برابرمحمد هداوند صاحب برتری 5بر2 شد. در این وزن شیخی قهرمان جام فجر 85 نیز حضور داشت که او نیز نادریان و هداوند را شکست داد تا به همراه خداداد به اردو دعوت شود.
وزن سوم : در این وزن 3 مدعی حضور داشتند. ابتدا محمد رضا بابادی در راند طلایی محمد معتمد راشکست داد، سپس به مهدیزاده در همین راند طلایی باخت تا برتری 6 بر5 معتمد برابر مهدیزاده همه چیز رابه تساوی برساند. اما در نهایت با رای کمیته فنی بابادی حذف و دو نفر دیگر به اردو راه یافتند.
وزن چهارم: این وزن تنها 2 نماینده داشت . امید غلامزاده و علیرضا نصرآزادنی که دیدار این دو مدعی عنوان دار درپایان 3 راند مبارزه به نتیجه تساوی 5بر5 انجامید . در راند طلایی این غلامزاده بود که از تجربه بیشتر خود بهره برد و امتیاز پیروزی بخش را به نام خود نوشت. هرچند هر2 به اردو دعوت شدند اما شانس غلامزاده برای سفر به چین بیشتر است.
وزن پنجم : در وزن پنجم هادی ساعی و سید محمد رفیعی حضور داشتند که مربیان ترجیح دادند بدون انجام مسابقه انتخابی ساعی به عنوان نفر اول و رفیعی به عنوان نفر دوم به اردو دعوت شود.
وزن ششم: وزن ششم هم شرایط سختی داشت. حضور مهدی بیباک، رجلی، طالبی و خواجه حسنی باعث شد تا نتیجه نهایی آن در هاله ای از ابهام قرار گیرد. بی باک ابتدا رجلی قهرمان 2006 آسیا را 8 بر6 شکست داد. سپس برابر خواجه حسنی 12بر8 صاحب برتری شد. اما رجلی که مقابل بی باک باخته بود برای آنکه شانس خود را جهت حضور در اردوی تیم ملی حفظ کند برابر روح الله طالبی ایستاد . اما طالبی که در بازی اول خواجه حسنی را 7 بر صفر شکست داده بود در این مبارزه هم عالی کار کرد تا با برتری 6 بر2 به جای رجلی به اردو دعوت شود. در این وزن دیدار نهایی بین بی باک و طالبی در اردو انجام خواهد شد تا فرد پیروز به مسابقات جهانی اعزام شود.
وزن هفتم : در این وزن و در غیاب یوسف کرمی که به دلیل عمل جراحی نتوانست مبارزه کند و از روی سکوها مبارزات را تماشا می کرد حسین تاجیک قهرمان نوجوانان جهان در مبارزه برابر افشین ساکت 9 بر8 بازی را واگذار کرد تا ساکت به همراه کرمی به اردو دعوت شوند.
وزن هشتم: مهدی نوایی دارنده مدال نقره مسابقات آسیایی دوحه قطر و نقره دانشجویان جهان به دلیل بیماری پدر از حضور در مسابقات انصراف داد و عذرخواهی کرد. در غیاب او که می توانست معادلات این وزن را به نفع خود تغییر دهد مرتضی رستمی قهرمان سال 2003 جهان و هادی افشار نایب قهرمان سال 2001 جهان مقابل هم قرار گرفتند و در پایان یک مبارزه پر افت و خیز این رستمی بود که با برتری 9 بر8 همه چیز را به سود خود رقم زد.
* نظمده ، سهرابی ، اسداللهی ، مهدوی ، رضایی ، ذوالفقاری وخدائی کار قضاوت مبارزات را برعهده داشتند.
* سید نعمت خلیفه ، اصغر رحیمی ، مجید افلاکی ، رضا مهماندوست وسید حسین عباسی در کنار کریمی و ذوالقدر نظارت فنی مسابقات را برعهده داشتند.
* سید محمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو با 90 دقیقه تاخیر به سالن آمد و تا انتها مسابقات را تماشا کرد.
*اعضای تیم ملی نونهالان که قرار است اوایل ماه آینده به بحرین اعزام شوند از نزدیک مسابقات را تماشا کردند.
* فیض الله نفجم قهرمان جام جهانی 2006 تایلند که به دلیل آسیب دیدگی نتوانست مسابقات را ادامه دهد به اردو دعوت شد.
*با توجه به مسابقات روز یکشنبه پیش بینی می شود نفجم ، خداداد ، معتمد، غلامزاده ، ساعی ، بی باک ، کرمی و رستمی ترکیب نهایی تیم ملی را در مسابقات جهانی چین تشکیل دهند.
*رقابتهای تکواندو قهرمانی جهان 18 تا 22 می 2007 برابر با 28 اردیبهشت تا اول خرداد ماه 1386 در چین برگزار خواهد شد.
نظر شما