پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۰۶

مرکز رشد فناوری در دانشگاه علوم بهزیستی ساخته می شود

 مرکز رشد فناوری در دانشگاه علوم بهزیستی ساخته می شود

رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از سرعت گرفتن روند عملیات اجرایی ساخت این مرکز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، رضا وهاب کاشانی با اعلام این خبر افزود: این ساختمان در دو طبقه در حال ساخت است که یک طبقه آن برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان و فناور وابسته به مرکز رشد دانشگاه و یک طبقه به آزمایشگاه مرجع اختصاص دارد.

وی اظهار داشت: در سال گذشته با توجه به ضرورت مقاوم سازی و تصویب هیئت رئیسه دانشگاه برای استفاده از نظرات کارشناسی شرکت‌های مشاور و بررسی بیشتر در این زمینه، در نهایت پس از یک وقفه کوتاه، روند عملیات ساخت این مجموعه فناوری، از نیمه اردیبهشت ماه امسال از سر گرفته شد.

وهاب کاشانی با تاکید بر اینکه مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی می‌تواند یکی از مراکز مهم در خصوص کمک به شرکت‌های فعال در حوزه توانبخشی باشد، افزود: استقرار دفاتر این مدیریت (دفتر ارتباط با صنعت وجامعه دانشگاه، دفتر تدوین استاندارد، دفتر مالکیت فکری، دفتر ارزیابی تجهیزات پزشکی وتوانبخشی، دفتر فناوری دانشجویی و…) به گونه‌ای خواهد بود که هر شرکت با توجه به محصولی که ارائه می‌دهد بتواند در همین مجموعه خدمات استاندارد را دریافت کند.

وی افزود: آزمایشگاه مرجع این مجموعه نیز که درحال راه اندازی است، می‌تواند در آینده‌ای نه چندان دور به عنوان یکی از شاخص‌های حوزه توانبخشی در وزارت بهداشت و مرجع قوی در بخش استاندارد سازی محصولات توانبخشی در اداره کل استاندارد شناخته شود.

رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی ابراز امیدواری کرد عملیات ساخت مرکز رشد هرچه سریع‌تر به پایان برسد و شرکت‌های وابسته به مرکز رشد فناوری در دانشگاه مستقر شوند.

بخش فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با توسعه مرکز رشد فناوری و از طریق شرکت‌های دانش بنیان و فناور زیرمجموعه خود، هدف طراحی و تولید تجهیزات پزشکی، توانبخشی و اندام مصنوعی در کشور را پیگیری می‌کند.

کد خبر 4635792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha