پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۱۰

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس عنوان کرد:

انتقاد ازتوقف پروژه گازرسانی به غرب خواجه/گاززیرساخت سرمایه‌گذاری

انتقاد ازتوقف پروژه گازرسانی به غرب خواجه/گاززیرساخت سرمایه‌گذاری

هریس- نماینده مردم اهر و هریس در مجلس با انتقاد از توقف پروژه گازرسانی به غرب خواجه گفت: تکمیل پروژه گازرسانی به غرب خواجه به صنایع جان دوباره می‌بخشد.

به گزارش خبرنگار مهر، بیت‌الله عبدالهی صبح امروز یک شنبه در آیین کلنگ‌زنی پروژه گازرسانی به ۱۰ روستای شهرستان هریس اظهار داشت: نعمت گاز طبیعی تنها یکی از خدمات نظام جمهوری اسلامی است ولی بعضاً نسبت به توسعه شبکه گازرسانی ناشکری می‌کنیم، با گذشت ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی خوشبختانه اغلب مردم مناطق با شکل‌گیری نهضت گازرسانی از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند شده‌اند.

وی افزود: با بهره‌برداری از پروژه گازرسانی به ۱۰ روستای شهرستان هریس، تنها ۲ روستای محمود آباد و تازه‌کند که روستاهای کوچکی هستند بدون گاز می‌مانند امید می‌رود با گازرسانی به این روستاها، روستایی بدون برخورداری از نعمت گاز در شهرستان هریس نداشته باشیم.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس با انتقاد از توقف پروژه گازرسانی به غرب خواجه ادامه داد: ظاهراً پروژه گازرسانی به غرب خواجه متوقف شده در صورت تکمیل این پروژه صنایع قرار گرفته در مسیر پروژه جان دوباره می‌گیرد.

عبدالهی در ادامه خواستار اجرای پروژه گازرسانی خواجه به سرند شد و گفت: انتظار داریم تا پروژه گازرسانی خواجه به سرند در اسرع وقت آغاز شود چراکه منازل و واحدهای تولیدی و صنعتی آن منطقه به گاز طبیعی نیازی مبرم دارند و اگر سرمایه‌گذاری در این زمینه صورت گیرد یقیناً بدون سود نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بدون توسعه و گسترش شبکه گاز طبیعی «سرمایه‌گذاری» بخش خصوصی در مناطق روستایی شهرستان‌ها مفهومی ندارد، گفت: اگر در منطقه‌ای گاز طبیعی نباشد قطعاً هیچ سرمایه‌گذاری بخش خصوصی رغبتی برای سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال و تولید نشان نمی‌دهد به عبارتی در گذشته خدمات زیربنایی از جمله برق و آب به روستاها رسید ولی آن‌طور که باید و شاید نتوانستیم برای تولید از آنها استفاده کنیم.

کد خبر 4636006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha