پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۱۳

معاون سازمان محیط زیست:

۷۱ گونه مهره دار کشور در فهرست تهدید قرار دارد

۷۱ گونه مهره دار کشور در فهرست تهدید قرار دارد

محمودآباد – معاون سازمان محیط زیست و عضو شورای عالی معدن با بیان اینکه یک میلیون گونه زیستی و حیات وحش جهان در معرض انقراض هستند گفت: ۷۱ گونه مهره دار در کشور نیز در فهرست تهدید وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ظهرابی صبح سه شنبه در اجلاس سالانه نظام مهندسی معادن ایران در محمودآباد با بیان اینکه معادن ۶۰ درصد تولید ناخالص ملی ۸۱ کشور را تشکیل می‌دهند اظهار داشت: یک میلیون گونه در کره زمین در معرض خطر انقراض قرار دارند از این رو توجه به مسائل محیط زیست اولویت زیادی دارد.

وی افزود: اگر فعالیت بشر در کره زمین به همین منوال باشد به توسعه پایدار دست نمی‌یابیم و باید تغییرات اساسی در روش‌های اقتصادی، اجتماعی و دیگر حوزه‌ها داشته باشیم و با این فرمان به توسعه پایدار نمی رسیم.

وی ادامه داد: آنچه که ما در سازمان حفاظت محیط زیست دنبال می‌کنیم با سه رکن مسائل اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی پیگیری می‌شود. کشور ما نیز ۷۱ گونه مهره دار در معرض تهدید دارد که اگر فکری به حال آنان نشود در معرض انقراض قرار می‌گیرند.

ظهرابی یادآور شد: سیاست‌های حوزه محیط زیست و منابع طبیعی نیازمند اصلاح است زیرا محیط زیست اولین قربانی در کشور به شمار می‌رود.

وی اقتصاد را مهم دانست و تصریح کرد: مسائل محیط زیست نیز مهم است و برای اینکه به توسعه پایدار فکر کنیم باید مسائل زیست محیطی را مورد توجه قرار دهیم و اگر این مسائل در فعالیت‌های معدنی رعایت نشود، تبدیل به مسائل اجتماعی می‌شود.

ظهرابی یادآور شد: وضعیت معادن در مرحله اکتشاف، بهره برداری و استخراج خوب و مطلوب نیست و باید اکتشافات با روش‌های علمی و روز دنیا رخ دهد.

معاون سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اصلاح قوانین و مقررات در حوزه معدنکاری افزود: در حوزه احیا و بازسازی بی سامانی وجود دارد، باید تکنولوژی را رشد و منابع انسانی را ارتقا داد.

کد خبر 4637822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha