پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۲

حجت الاسلام شهرستانی:

گلایه‌های سیل‌زدگان از دولت مورد توجه قرار گیرد

گلایه‌های سیل‌زدگان از دولت مورد توجه قرار گیرد

قم - نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران بر توجه به مشکلات مردم سیل‌زده تأکید کرد و گفت: برخی از گلایه‌مندی‌های سیل‌زدگان از دولت در زمینه کمک رسانی و ارائه خدمات صحیح است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید جواد شهرستانی ظهر سه‌شنبه در دیدار رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور بیان کرد: با وجود اینکه بارش‌های ابتدای امسال مشکل کم آبی را در کشور برطرف کرد اما لازم است که با انجام اقدامات مناسب از جمله اجرای طرح‌های آبخیزداری مانع از هدر رفت آب شویم.

وی گفت: متأسفانه افراد بسیاری در جریان وقوع سیل اخیر در کشور وسایل زندگی خود را از دست داده و با مشکلات بسیاری مواجه شدند.

نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران با اشاره به لزوم رسیدگی به گلایه‌های مردم سیل زده افزود: برخی از گلایه‌مندی‌های سیل‌زدگان از دولت در زمینه کمک رسانی و ارائه خدمات لازم، صحیح است.

وی بیان کرد: کمک‌های مردمی و همچنین کمک‌های جمعیت هلال‌احمر به مردم سیل‌زده با حفظ کرامتشان حائز اهمیت است.

حجت‌الاسلام شهرستانی با اشاره به اهمیت تقویت نگاه مردم به امدادرسانی در شرایط اضطراری، افزود: کمک‌های مردمی در جریان سیل اخیر قابل توجه بود که شایسته تقدیر است.

سه میلیون یورو از کمک‌های نقدی کشورهای خارجی هنوز به کشور منتقل نشده است

علی اصغر پیوندی، رئیس جمعیت هلال‌احمر نیز در این دیدار بیان کرد: پیگیری‌های لازم برای انتقال کمک‌های جهانی به کشور برای کمک به مردم سیل زده انجام گرفته است.

وی ادامه داد: سه میلیون یورو از حجم کمک‌های نقدی کشورهای خارجی به دلیل مشکلات بانکی هنوز به کشور منتقل نشده است که پیگیری‌های لازم در این زمینه برای انتقال آن به کشور در حال انجام است.

رئیس جمعیت هلال احمر بیان کرد: بسیاری از کمک‌های غیرنقدی کشورهای خارجی میان مردم سیل زده توزیع شده است.

وی ادامه داد: از بین ۶۸۰ هزار نفر محصور شده در سیل ۳۲۰ هزار نفر توسط جمعیت هلال احمر به مراکز اسکان اضطراری انتقال داده شدند.

کد خبر 4638298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha