پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۳

استاندار خراسان شمالی:

عشایر خراسان شمالی یکی از بازوان مهم پروژه‌های تولیدی کشور هستند

عشایر خراسان شمالی یکی از بازوان مهم پروژه‌های تولیدی کشور هستند

اسفراین- استاندار خراسان شمالی گفت: عشایر این استان به عنوان یکی از بازوان مهم پروژه‌های تولیدی کشور به شمار می‌روند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی شجاعی پیش از ظهر پنج شنبه در جشنواره ملی فرهنگی و ورزشی عشایر کشور با اشاره به جامعه ۳۰ هزار نفری عشایر این استان، اظهار کرد: عشایر از دیرباز نقش مهمی در تولید داشته اند و باتوجه به اینکه عشایر این استان در زمینه دامداری و صنایع دستی فعالیت های قابل توجهی دارند می توانند در پروژه های مهم تولیدی کشور سهیم باشند.

شجاعی افزود: عشایر غیرتمند کشور همواره با پشتیبانی خود وطن پرستی را نشان داده اند و تا به امروز این سنت پا برجای مانده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید شرایط لازم برای جذب سرمایه گذار به خراسان شمالی فراهم شود، تصریح کرد: برای تحقق این مهم ضرورت دارد مدیران شرایط را ایجاد و فرایند ورود بخش خصوصی را تسهیل کنند تا زمینه توسعه و پیشرفت در استان فراهم شود.

استاندار خراسان شمالی بیان کرد: تاکنون آن طور که باید شرایط برای حضور بخش خصوصی در این استان فراهم نشده است.

شجاعی با بیان اینکه موضوع اقتصاد مقاومتی و تولید سال هاست مورد توجه مقام معظم رهبری قرار دارد، تصریح کرد: به منظور عملیاتی شدن بیانات رهبر معظم انقلاب در این استان راهی جز جذب سرمایه‌گذار نداریم.

وی با تاکید بر اینکه دولت وظیفه ای برای ایجاد اشتغال ندارد، گفت: دولت تنها می تواند با برنامه ریزی، زیر ساخت های لازم را برا توسعه فراهم کند.

استاندار خراسان شمالی همچنین به صدور مجوزه های بی نام اشاره کرد و گفت: مجوزهای بی نام فرصتی مناسب برای جذب سرمایه گذارن در خراسان شمالی است.

شجاعی همچنین بر تسهیل امور و کوتاه کردن فرایندهای اداری تاکید کرد و افزود: حذف بروکراسی اداری و رفع موانع در جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی بسیار حائز اهمیت است.

وی اعلام کرد: قطعاً با حضور سرمایه گذار و فعال شدن واحدهای تولیدی وضعیت اقتصادی مردم این استان دگرگون خواهد شد.

کد خبر 4639703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha