پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۱۲

فرماندار هشترود خبر داد:

تبدیل هشترود به یک منطقه نمونه گردشگری

 تبدیل هشترود به یک منطقه نمونه گردشگری

هشترود- فرماندار هشترود از تبدیل هشترود به یک منطقه نمونه گردشگری خبر داد و گفت: هشترود ظرفیت‌های گردشگری بسیار بالایی در استان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز شنبه اختتامیه نخستین جشنواره ماهیگیری با قلاب شهرستان هشترود در روستای قزللو-سد سهند- با حضور مدیرکل میراث فرهنگی استان، فرمانداران شهرستان‌های بستان آباد و هشترود برگزار شد.

امین امینیان فرماندار هشترود به هدف برگزاری این جشنواره اشاره کرد و گفت: هدف اصلی جشنواره ماهیگیری سد سهند، توسعه گردشگری پایدار و جاذبه سازی گردشگری در این شهرستان است.

امینیان با بیان اینکه این جشنواره نقطه‌ای آغازین در راستای تبدیل منطقه هشترود به یک منطقه گردشگری و ایجاد اشتغال برای رسیدن به درآمد پایدار مردم منطقه است، ادامه داد: با توجه به قدرت صنعت گردشگری در رونق تولیدات بومی منطقه، فضای کسب و کار نیز در شهرستان بهبود خواهد یافت، در این راستا می‌توان با گره زدن حوزه‌های مختلف کشاورزی، فرهنگی و صنایع به صنعت گردشگری موجب رشد و شکوفایی حوزه‌های مذکور و توسعه پایدار در منطقه شد.

کد خبر 4641133

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha