پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ خرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۵۱

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

مبارزه با ملخ صحرایی در ۱۷۰ هزار هکتار از مراتع سیستان وبلوچستان

مبارزه با ملخ صحرایی در ۱۷۰ هزار هکتار از مراتع سیستان وبلوچستان

زاهدان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون بیش از ۱۷۰ هزار هکتار از مراتع این استان علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده است.

غلام حیدر زورقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بیش از ۱۷۰ هزار هکتار از مراتع استان سیستان و بلوچستان تاکنون علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: مبارزه با این آفت از ۱۳ اسفند سال گذشته با توجه به گزارش ارسالی از سازمان خواروبار کشاورزی (فائو) مبنی بر هجوم دسته‌های ملخ از آن سوی در این استان آغاز شده است.

وی ادامه داد: ملخ یکی از مهمترین آفات عمومی است که در صورت عدم کنترل آفت خسارت جبران ناپذیری به محصولات زراعی و باغی وارد می‌کند.

زورقی با بیان اینکه کماکان کار مبارزه با ملخ‌های صحرایی مهاجر در شهرستان‌های سیستان و بلوچستان ادامه دارد، بیان داشت: ۹۴ هزار و ۲۲۰ هکتار از سطح سمپاشی شده مراتع در جنوب سیستان و بلوچستان علیه ملخ پوره و ۷۵ هزار و ۷۴۰ هکتار علیه ملخ بالدار بوده است.

وی با اشاره به اینکه جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اقدامات خوبی را برای مبارزه با این آفت انجام داده است، تصریح کرد: از کشاورزان عزیز خواهشمندیم در صورت مشاهده این آفت مراتب را بلافاصله به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 4641677

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha