پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۲۳

آیت الله علما از برنامه‌های پلیس در حوزه عفاف و حجاب حمایت کرد

آیت الله علما از برنامه‌های پلیس در حوزه عفاف و حجاب حمایت کرد

کرمانشاه_ نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه از برنامه های پلیس در حوزه عفاف و حجاب و همچنین مبارزه با بدحجابی در جامعه حمایت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، آیت الله مصطفی علما در دیدار با سردار جاویدان فرمانده انتظامی استان که در جمع نمازگزاران مسجد حاج شهبازخان حضور یافته بود، اظهار داشت: مقابله با بدحجابی موضوعی است که از اهمیت فراوان برخوردار بوده و انتظار می‌رود دستگاه‌های مسئول و نهادهای نظارتی نسبت به موضوع ورود پیدا کند.

وی افزود: طی سال‌های اخیر پلیس به عنوان تأمین کننده امنیت جامعه بسیار خوب به مسئله ورود و اقدامات مؤثری در خصوص مقابله با بدحجابی انجام داده است، گفت: سایر دستگاه‌ها نیز باید مسئولانه به موضوع ورود پیدا کنند.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه یادآور شد: صادر کردن فرهنگ بی حجابی در جامعه اسلامی یکی از برنامه‌هایی است که طی سال اهای اخیر دشمنان با جدیت آن را دنبال کرده‌اند که لازم است در این راستا دستگاه‌های فرهنگی و نظارتی برنامه‌های لازم را برای مقابله با این حربه دشمن را اجرا کنند.

وی همچنین خواستار برخورد پلیس با خودروهایی شد که سرنشینان آن بدحجاب بوده و یا اصلاً حجابی رعایت نمی‌کنند و گفت: این موضوع با آموزه‌های دینی ما در تضاد است.

آیت الله علما گفت: البته طبق گزارشات ارسالی برخوردهایی در این خصوص صورت و حتی خودروهایی نیز در این راستا توقیف شده و انتظار می‌رود که این برخوردها البته با حفظ شأن و کرامت انسانی افراد ادامه یابد.

وی در پایان با قدردانی از مجموع اقدامات پلیس حمایت خود را از طرح‌های این نهاد در برخورد با موضوع بدحجابی اعلام و ابراز امیدواری کرد با کارهای فرهنگی شاهد باشیم که معدود افراد بدحجاب متوجه رفتار نامناسب خود شده و اهتمام لازم را در خصوص رعایت پوشش مناسب را داشته باشند.

کد خبر 4645006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha