پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ دی ۱۳۸۲، ۱۸:۰۶

انتقاد نماينده مردم همدان از تصميم مجلس براي تصويب طرح دوفوريتي اصلاح آئين نامه داخلي

حميدرضا حاجي‌بابايي نماينده همدان در جمع خبرنگاران درخصوص دو فوريت طرح اصلاح موادي از آيين‌نامه‌ داخلي مجلس گفت : اگر دو فوريت اين طرح به تصويب برسد نمايندگان هنگام بررسي برنامه‌ چهارم توسعه در صحن علني مجلس شوراي اسلامي بايكوت خواهند شد.

به گزارش خبرنگار پارلماني مهر ، حاجي‌بابايي دوفوريت طرح اصلاح موادي از آيين‌ نامه‌ داخلي مجلس كه به موجب آن، مدت بررسي برنامه‌ چهارم توسعه از صد و ده  روز در دوره‌ هاي گذشته  به سي  روز تقليل مي يابد را باعث ايجاد مشكلات فراوان براي بررسي اين برنامه دانست و افزود : اين دو فوريت در اين موقعيت حساس و در آستانه‌ انتخابات دوره‌ هفتم مجلس شوراي اسلامي و از طرفي مطرح شدن قانون بودجه‌ سال 1383 داراي چند اشكال اساسي است .
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينكه نمايندگان مجلس نمي‌ توانند در حدود 30 روز برنامه ‌اي كه 52 محور توسعه را بر عهده دارد و تكليف و سرنوشت 68 ميليون نفر را در پنج سال آينده تعيين مي‌كند در مجلس تصويب كنند افزود : همين امراشكال اصلي اين طرح است ، از طرفي به موجب اين طرح، رسيدگي به برنامه از دو شور به يك شور تبديل شده است .
وي با تاكيد بر اينكه اين طرح نبايد تحت هيچ شرايطي تصويب شود و در صورت تصويب آن، نمايندگان در برابر ملت ايران هيچ‌گونه دفاعي نخواهند داشت افزود : قبلا قسمتي از لايحه برنامه چهارم دو شوري بررسي مي ‌شد و با تغيير آيين ‌نامه يك شوري خواهد شد و اين از دقت در تصميمات مي‌كاهد.
حاجي‌بابايي افزود : مهم ‌ترين بحث اين است كه در آيين ‌نامه‌ داخلي مجلس پيش‌بيني شده است كه اگر نماينده ‌اي پيشنهادي دارد، آن پيشنهاد در كميسيون تخصصي مطرح مي‌شود و در صورتي كه رأي نياورد در كميسيون تلفيق مطرح مي‌شود و اگر رأي نياورد، حق نماينده است كه در صحن مجلس، پيشنهاد خود را ارايه كند، متاسفانه بر اساس تغيير آيين ‌نامه كه صورت گرفته و ماده‌221 آيين ‌نامه را حذف كرده‌ اند ديگر نمايندگان نمي‌توانند درخصوص برنامه‌ چهارم توسعه در صحن مجلس پيشنهادي ارايه كنند و اين بايكوت يك نماينده، انسداد سياسي و مقابله‌ شديد با دموكراسي آن هم در مجلس است.

کد خبر 46453

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha