به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید حسین حسینی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به گام نخست از طرح معامله قرن در مورد فلسطین که تنها چند کشور شاخص عربی در آن شرکت داشتند اظهار داشت: نشست معامله قرن که درواقع معادله «صلح اقتصادی یا پول در برابر زمین» است در منامه پایتخت بحرین این کشور عربی پشت پا زده به آرمانهای ملت فلسطین، برگزار شد.
امامجمعه صفادشت بابیان اینکه برای اولین بار است که هیچکدام از گروه های فلسطینی در این نشست شرکت نکردند گفت: این یعنی طرح امریکایی و صهیونیستی معامله قرن مانند جنینی است که مرده به دنیا آمده است چون همه گروههای فلسطینی با این طرح مخالف هستند.
حسینی درباره چرایی پذیرش این طرح از سوی چند کشور عربی گفت: کشورهایی مانند عربستان و امارات بهشدت به دنبال عادیسازی روابط خود با رژیم صهیونیستی هستند تا به این اهداف شوم خود برسند.
وی با اشاره به اینکه امریکا و اسرائیل با این طرح به دنبال نابودی رؤیای مردم فلسطین برای داشتن یک کشور مستقل هستند گفت: با این طرح «ملت فلسطین، پول به دست میآورند تا در خدمت تسلط اسرائیل بر سرزمین فلسطین باشند و امنیت راهبردی آنها تأمین کنند.»
امامجمعه صفادشت طرح «معامله قرن» را محکومبه شکست دانست و گفت: هدف از معامله قرن حذف دائمی بازگشت ۶میلیون آواره فلسطینی به سرزمین آباء و اجداد خود و اسکان آنها در وطن جایگزین است.
حسینی در پایان با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی و آمریکا تنها به دنبال اشغال کامل فلسطین نیستند افزود: فلسطین تنها یک نقطه شروع برای اجرای دیگر توطئه های اشغالگرانه در جهان اسلام به شمار میرود.
نظر شما