پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۵۷

رئیس دادگستری کلاله خبرداد:

بازگشت ۹۵ هکتار از اراضی ملی کلاله به منابع طبیعی

بازگشت ۹۵ هکتار از اراضی ملی کلاله به منابع طبیعی

کلاله- رئیس دادگستری شهرستان کلاله گفت: سال گذشته ۹۵ هکتار از اراضی ملی گلستان با رای دادگاه، خلع ید و سند آن به نام منابع طبیعی صادر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیداحمد حسینی ظهر یکشنبه در خصوص خلع ید برخی از اراضی ملی در کلاله در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته ۹۵ هکتار از اراضی ملی استانبا رای دادگاه خلع ید و سند آن به نام منابع طبیعی صادر شد.

وی افزود: پرونده مربوط به ۱۲۱ هکتار دیگر از اراضی منابع طبیعی هم در دادگاه های این شهرستان در حال رسیدگی است که پس از نهایی شدن رای دادگاه، خلع ید و به منابع طبیعی بازگردانده خواهد شد.

حسینی در ادامه سخنان خود به سازش ۳۶ درصدی پرونده ها در شعب شورای حل اختلاف این شهرستان هم اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته حدود ۶ هزار پرونده در شعب شورا مختومه شد که حدود ۳۶ درصد آن با سازش طرفین حل و فصل شد.

وی با بیان اینکه دفتر خدمات الکترونیک قضایی کلاله به زودی راه اندازی می شود، گفت: هم اکنون ۸۰ درصد اوراق قضایی و اخطاریه ها در این شهرستان، الکترونیکی به طرفین پرونده ابلاغ می شود.

کد خبر 4654213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha