پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۳۳

عضو کمیسیون عمران مجلس خبر داد:

عدم تمایل عراق برای راه اندازی پایانه مرزی دهلران

عدم تمایل عراق برای راه اندازی پایانه مرزی دهلران

ایلام - عضو کمیسیون عمران مجلس از عدم تمایل عراق برای راه اندازی پایانه مرزی دهلران خبر داد و گفت: پایانه مرزی دهلران نزدیک ترین نقطه به عتبات عالیات است.

به گزارش خبرگزاری مهر، شادمهر کاظم زاده بیان داتش: پایانه مرزی دهلران نزدیک ترین نقطه به عتبات عالیات است و با توجه به تردد جمعیت ۵ میلیونی زائران، بهره برداری از این پایانه می‌تواند رفت و آمد زائران را تسهیل کند.

وی با اشاره به اهمیت بهره برداری از پایانه مرزی دهلران در توسعه اقتصادی استان ایلام و کشور، گفت: این پایانه مرزی از موقعیت استراتژیکی برخوردار است و قطعاً اقتصاد کشور با بهره برداری از آن متحول خواهد شد.

نماینده مردم دهلران، آبدانان و دره شهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بهره برداری از پایانه مرزی دهلران خواسته به حق مردم استان ایلام است، بنابر این دستگاه‌های متولی از جمله وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور باید در جهت عملیاتی شدن آن اقدام کنند.

وی افزود: پایانه مرزی دهلران در منطقه‌ای قرار دارد که منطقه مقابل آن در کشور عراق کاملاً جمعیت شیعه دارد و این مسئله امنیت و سهولت در تبادلات اقتصادی را صدچندان می‌کند.

وی گفت: پایانه مرزی دهلران در منطقه‌ای قرار دارد که منطقه مقابل آن در کشور عراق کاملاً جمعیت شیعه دارد و این مسئله امنیت و سهولت در تبادلات اقتصادی را صدچندان می‌کند.

زیرساخت‌های پروژه پایانه مرزی دهلران آماده است

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: اجرای زیرساخت‌های پروژه پایانه مرزی دهلران از جمله راه، آب، برق و زیرساخت‌های مخابراتی در حال انجام بوده و در آینده‌ای نزدیک به پایان می‌رسد.

کاظم زاده گفت: در شرایط کنونی مشکل اصلی در بحث راه اندازی پایانه مرزی دهلران، عدم تمایل کشور عراق برای توسعه زیرساخت‌های فنی و عمرانی آن است.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی ضروری است که یک عزم ملی در سطح مسئولان برای راه اندازی پایانه مرزی دهلران شکل گیرد تا از طریق مذاکره و دیپلماسی مقامات عراقی مجاب به توسعه زیرساخت‌های این پایانه شوند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بر اساس آمارها، مرز مهران در بسیاری از سال‌ها بالای دو میلیون دلار درآمد صادراتی دارد که این نشان دهنده اهمیت تقویت پایانه‌های مرزی کشور است.

کد خبر 4654333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha