پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۹۸، ۹:۰۹

ابراز امیدواری طالبان به نهایی‌شدن توافق صلح

ابراز امیدواری طالبان به نهایی‌شدن توافق صلح

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر درباره نتیجه‌بخش بودن دور هفتم مذاکرات صلح که در دوحه در حال برگزاری است، ابراز امیدواری کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «سهیل شاهین» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر، در گفتگو با آسوشیتدپرس از تلاش برای نهایی کردن توافقنامه صلح در راستای خاتمه بخشیدن به جنگ ۱۸ ساله افغانستان سخن گفت.

وی در این باره افزود: طالبان و طرف آمریکایی تلاش می‌کنند این دور از مذاکرات پربار باشد و امیدواریم به نتیجه برسیم.

این در حالی است که روز شنبه، یک مقام ارشد آمریکایی مدعی شد لحظه سرنوشت‌ساز در نشست قطر در راه است و آمریکا و طالبان به یکدیگر امیدوار هستند.

دور هفتم گفتگوهای صلح میان زلمای خلیلزاد نماینده ویژه آمریکا و گروه طالبان از روز شنبه در شهر دوحه قطر آغاز شد.

در این دور از گفتگوها روی جدول زمانی خروج نیروهای بیگانه از افغانستان و ضمانت طالبان مبنی بر عدم استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای دیگر صحبت می‌شود.

«ملا عبدالغنی برادر» از بنیانگذاران طالبان، رئیس هیات مذاکره‌کننده این گروه در قطر است.

همزمان، روز گذشته، وزارت خارجه افغانستان از احتمال آغاز گفتگوهای بین‌الافغانی تا دو هفته دیگر خبر داد.

«صبغت‌الله احمدی» سخنگوی این وزارتخانه می‌گوید آلمان آغاز گفتگوهای مستقیم میان نمایندگان طالبان و دولت را تضمین کرده است.

گروه طالبان می‌گوید موضوع آتش‌بس و گفتگوهای بین‌الافغانی را پس از توافق خروج نیروهای بیگانه از افغانستان، به بحث خواهد گذاشت.

کد خبر 4654655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha