به گزارش خبرنگار مهر، بهرام نصراللهی زاده شامگاه دوشنبه در جریان بازدید از ساختمان حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان و در جریان دیدار با رئیس و کارکنان این نهاد، اظهار داشت: حوزه هنری در رویدادهای مهم فرهنگی و هنری در سطح استان نقش و حضوری قابل قبول دارد.
وی با اشاره به فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته از سوی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان، افزود: خوشبختانه طی چند سال اخیر حوزه در تمامی رویدادهای مهم فرهنگی و هنری در سطح استان حضوری موفق و فعال داشته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان افزود: تلاش در راستای ارتقای زیرساخت های فرهنگی به ویژه در شهرستان های استان کردستان یکی از اقدامات خوب حوزه هنری استان به شمار می رود و انتظار داریم که این روند همچنان ادامه داشته باشد.
وی یادآور شد: راه اندازی سینما آزادی در بیجار و برنامه ریزی در راستای راه اندازی سینما در شهرستان سقز از جمله اقدامات خوب حوزه هنری در بخش زیرساختی است که این مهم از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی مورد حمایت قرار داشته و کماکان این روند حمایتی ادامه خواهد داشت.
نصراللهی زاده گفت: در کنار این مهم حوزه هنری در بخش تولید نیز حضوری موفق داشته است و انتشار کتاب های مختلف از سوی این نهاد با رویکرد حمایت از هنرمندان استان کردستان قابل تقدیر و ستایش است.
وی با بیان اینکه حوزه فرهنگ در استان کردستان نیازمند کار و تلاش جدی است، بیان کرد: انتظار می رود که در سایه برنامه ریزی های صورت گرفته شاهد ارتقاء وضعیت زیرساخت های فرهنگی استان کردستان در تمامی بخش ها باشیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان اظهار داشت: در حال حاضر سازمان مدیریت و برنامه ریزی در استان کردستان نسبت به توسعه فرهنگی در این استان حساس است و به همین دلیل طی چند سال اخیر فعالیت ها و اقدامات خوبی در این راستا اجرایی و عملیاتی شده است.
وی گفت: در ابتدا تصور این بود که سازمان مدیریت و برنامه ریزی باید به دنبال کارهای عمرانی و ساخت و ساز باشد ولی ما اعتقاد داریم که بدون توسعه فرهنگی نمی توان در سایر بخش ها نیز به توسعه رسید و به همین دلیل همواره نگاهی ویژه به حوزه فرهنگ و حمایت از این بخش داریم.
نصراللهی زاده افزود: در همین راستا طی سال گذشته نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان اعتبار به تالار فرهنگ در سنندج اختصاص پیدا کرده و تلاش می کنیم که تا پایان سال مالی ۹۸ بخش زیادی از این مجموعه تکمیل شود.
وی با اشاره به دیگر برنامه های سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان در راستای ارتقاء زیرساخت های این بخش، افزود: کردستان در بخش فرهنگ دارای استعدادها و ظرفیت های بی نظیری است و در همین راستا تلاش می کنیم که در راستای اعتلای این ظرفیت ها برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در واکنش به اینکه حوزه هنری این استان فاقد ساختمان اداری است، اظهار داشت: تاکنون نیز پیگیری های مختلفی در این بخش صورت گرفته است ولی تلاش می کنیم که در اولین فرصت در راستای رفع این دغدغه برنامه ای داشته باشیم.
وی گفت: کمک به حوزه هنری و تامین فضای مناسب برای این نهاد در اولین فرصت و به عنوان یک اولویت مورد پیگیری قرار خواهد گرفت و تلاش خواهیم کرد تا با استفاده از ظرفیت های موجود برای رفع این مشکل طرح و راهکار مناسبی داشته باشیم.
در جریان برگزاری این نشست امین مرادی رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان گزارشی از فعالیت ها و برنامه های این نهاد در استان را ارائه کرد و از حمایت های رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به دلیل حمایت های وی از فعالیت های فرهنگی و هنری تقدیر و تشکر کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در ادامه از نزدیک در جریان فعالیت های اداری و آموزشی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان قرار گرفت و از بخش های مختلف ساختمان جدید حوزه نیز بازدید کرد.
نظر شما