پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۲۷

در روزهای گذشته؛

کاهش ۷۵۰ مگاواتی مصرف برق در گیلان/مشترکان مدیریت کنند

کاهش ۷۵۰ مگاواتی مصرف برق در گیلان/مشترکان مدیریت کنند

رشت-رئیس اداره کنترل شبکه برق منطقه ای گیلان از کاهش ۷۵۰ مگاواتی مصرف برق در روزهای گذشته به دلیل کاهش دما خبر داد و گفت: مشترکان برای جلوگیری از بروز خاموشی های احتمالی مصرف را مدیریت کنند.

محمدرضا حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به کاهش محسوس دما در روزهای گذشته به دلیل بارش باران، اظهار کرد: گفت: کاهش دمای هوای سبب کاهش محسوس مصرف برق از سوی مشترکان گیلانی شده است.

وی با بیان اینکه به میزان مصرف برق در ساعات پیک مصرف روز گذشته نیز اشاره کرد و افزود: ساعات اوج مصرف برق در روز دوشنبه ۸۱۶ مگاوات برق و در ساعات اوج مصرف برق در شب هنگام نیز ۹۳۷ مگاوات انرژی برق از سوی مشترکان گیلانی استفاده شده است.

رئیس اداره کنترل شبکه شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان در ادامه ضمن مقایسه این میزان مصرف با هفته گذشته، گفت: میزان مصرف برق در روز سه شنبه چهارم تیر ماه امسال به رغم همکاری چشمگیر صنایع و سایر مشترکان برای مدیریت مصرف برق، در زمان اوج مصرف در روز بیش از ۱۵۹۸ مگاوات و شب ۱۶۴۷ مگاوات بوده است.

وی با بیان اینکه مقایسه مصرف برق روز گذشته با پیک بار امسال نشان می‌دهد که مصرف برق در روز گذشته بیش از ۷۵۰ مگاوات معادل ۵۰ درصد کاهش داشته است، بیان کرد: این در حالی است که طی روزهای گرم اخیر شاهد مصرف زیاد انرژی بوده‌ایم که با عدم مدیریت مصرف در صنایع و سایر مشترکان پیش بینی شده بود که رکورد پیک بار سال گذشته که حدود ۱۸۳۵ مگاوات بوده است شکسته شود.

رئیس اداره کنترل شبکه با اشاره به اینکه در روزهای آتی شاهد افزایش دما و قاعدتاً افزایش مصرف برق خواهیم بود، از مشترکین خواست تا با استفاده بهینه از انرژی برق، مصرف متعادل داشته باشند تا شاهد هیچ گونه خاموشی در سطح استان نباشیم.

وی با بیان اینکه میزان مصرف برق در فصل گرما در سطح کشور حدود ۵۷ هزار مگاوات است که از این میزان ۲۱ هزار مگاوات مربوط به وسایل سرمایشی است، افزود: با تنظیم این وسیله در دمای بین ۲۴ تا ۲۶ درجه معادل ۱۰ درصد مصرف برق یعنی حدود ۲۵۰۰ مگاوات صرفه جویی می‌شود که علاوه بر افزایش هزینه اقتصادی خانوارها به محیط زیست نیز آسیب وارد می‌کند.

حسن زاده در ادامه با تأکید بر اینکه خوشبختانه چالشی برای تولید برق در استان گیلان نداریم، یاد آور شد: مشترکان عزیز باید در زمان اوج مصرف برق یعنی در از ساعت ۱۲ الی ۱۷ عصر و ۲۰ الی ۲۴ شب در راستای مدیریت مصرف انرژی برق از وسایل پر مصرف استفاده نکنند.

کد خبر 4656108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha