پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ فروردین ۱۳۸۶، ۱۳:۰۱

معاون وزیر آموزش و پرورش در گفتگو با مهر:

آموزشگاههای آزاد کنکور تبدیل به بنگاههای اقتصادی شده اند

آموزشگاههای آزاد کنکور تبدیل به بنگاههای اقتصادی شده اند

معاون وزیر آموزش وپرورش ، بسیاری از آموزشگاههای آزاد کنکور را بنگاههای اقتصادی دانست و گفت: برای عادلانه شدن رقابت ورود به دانشگاه ، وزارت آموزش وپرورش باید نقش پر رنگ تری ایفا کند.

دکتر حسین احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ، در ارزیابی میزان مشارکت آموزش و پرورش در ورود دانش آموزان به دانشگاه و کنکور تاکید کرد: این وزارتخانه می تواند در دوره دبیرستان با غنی کردن محتوای آموزشی در طول این دوره علاقمندان واقعی به تحصیل را شناسایی کند.

معاون آموزش و پرورش عمومی وزارت آموزش و پرورش ضمن انتقاد از حافظه محوری (در شیوه انتخاب دانشجو از طریق کنکور) ، یادآور شد: برگزاری آزمون های مستمر از سال اول تا پایان دوره پیش دانشگاهی می تواند انگیزه و استعداد دانش آموزان را برای ادامه تحصیل منطقی افزایش دهد.

وی گفت: در بیشتر کشورهای پیشرفته دنیا چگونگی یادگیری بیش از یادگیری اهمیت دارد و این در حالی است که شیوه فعلی کنکور استعدادهای دانش آموزی را تحت فشار قرار داده به طوری که روح و روان دانش آموزان اسیر بازیهای تستی و آزمون های پر دغدغه شده است. 

احمدی گفت: آموزش و پرورش توانایی برگزاری کنکور و آزمون های علمی را دارد و می تواند به شکلی منطقی از فشارهای روحی دانش آموزان بکاهد. 

کد خبر 465641

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha