به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی پیش از ظهر امروز در شورای ترافیک استان خوزستان در خصوص طرح جامع ایجاد محدوده ترافیکی در سطح ویژه منطقه اقتصادی ماهشهر اظهار: این طرح با همکاری پلیس راهور حتماً عملیاتی شود و طرح جامع آن تا چهار ماه آینده در شورای ترافیک ارائه شود.
وی ادامه داد: اگر نیاز به بازدید از کلانشهرهای دیگر است، سریعاً انجام شود تا الگوی مناسبی برای این کار طرحریزی شود.
شریعتی به حساسیت این موضوع از نظر زیستمحیطی و امنیتی اشاره و تصریح کرد: با امکانات موجود، کار را آغاز کنید و در حین انجام عملیات برای ارتقای کیفیت و بهینه شدن کار، امکانات بعدی را خواستار شوید.
رئیس شورای ترافیک استان خوزستان در ادامه به موضوع بهروز بودن طرح پارکبان تاکید و اضافه کرد: قرارداد اجرای طرح پارکبان توسط شهرداری اهواز بستهشده و باید با همکاری پلیس راهور این طرح سریعاً وارد فاز عملیاتی و اجرایی شود.
شریعتی بیان کرد: همه نهادها جهت اجرای این طرح باید همکاری لازم را داشته باشند. با توجه به اینکه طرح پارکبان در اهواز دیرتر از برخی استانهای دیگر اجرا شده، باید از بهروزترین طرحها باشد و در مردادماه اجرایی شود.
نظر شما