پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ تیر ۱۳۹۸، ۸:۱۰

مشاور وزیر صنعت:

۲۱ واحد تولیدی و صنعتی طی ۲ سال آینده در همدان راه‌اندازی می‌شود

۲۱ واحد تولیدی و صنعتی طی ۲ سال آینده در همدان راه‌اندازی می‌شود

همدان - مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: طی دو سال آینده ۲۱ واحد قابل توجه تولیدی و صنعتی که برخی از آنها ملی است در استان همدان به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا فیاض شامگاه چهارشنبه در همایش روز ملی صنعت در همدان هدف از نامگذاری روز صنعت و معدن را تجلیل از فعالان این عرصه عنوان کرد و گفت: کسانی که عرصه تولید را برای فعالیت انتخاب می‌کنند افراد فداکار و فعالی هستند.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت در عرصه صنعت کار ساده ای نیست و فعالان صنایع باید به انواع قوانین و علوم مربوطه مسلط باشند، افزود: همدان از استان‌هایی کمتر توسعه یافته به لحاظ صنعتی است اما این امر مانع پیشرفت صنعتی آن نمی‌شود.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه استان همدان استحقاق دارد در بخش صنعت قدم های جدی برای آن برداشته شود، گفت: طی دو سال آینده ۲۱ واحد قابل توجه تولیدی و صنعتی که برخی از آنها ملی است در استان همدان به بهره برداری خواهد رسید.

فیاض به شرایط اقتصادی و بین المللی کشور اشاره کرد و بابیان اینکه ترامپ قصد داشت صنایع ایران را تعطیل کند زیرا صنعت موتور توسعه کشور محسوب می‌شود اما با همت و همکاری دولت و تولیدکنندگان به خواسته اش نرسیده است، افزود: ایران ۱۵ دروازه همسایه از شمال، جنوب، شرق و غرب به رویش گشوده شده که ظرفیتی بی نظیر است و باید از این موقعیت ویژه بین المللی استفاده کرد.

فیاض تلاش برای افزایش و توسعه صادرات به کشورهای همسایه را مورد اشاره قرار داد و بابیان اینکه بخش خصوصی و اتاق‌های بازرگانی باید در این راستا میدان دار باشند، گفت: برای در دست گرفتن بازارهای هدف تلاش می‌کنیم.

استاندار همدان نیز در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با اشاره به حضورش در تهران برای پیگیری طرح‌ها عنوان کرد: دوشنبه‌ها در تهران هستم و علاق مندم کامل در خدمت صنعتگران باشم و مسائل تولید را پیگیری کنم.

راه دست یابی به رونق تولید در نگاه ویژه به تولیدکنندگان و کارآفرینان است

سید سعید شاهرخی با بیان اینکه راه دست یابی به رونق تولید در نگاه ویژه به تولیدکنندگان و کارآفرینان است، اظهار داشت: اولویت نخست دولت توجه به معیشت و اشتغال مردم است که تحقق آن با رونق تولید ممکن است.

وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۱۶۲ واحد تولیدی و صنعتی با حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال در استان همدان فعال است، گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه برنامه عملیاتی ۳ ساله استان همدان تدوین شده و در این ۳ سال اجرایی خواهد شد.

استاندار همدان با بیان اینکه بر اساس این سند سهم هر شهرستان در نوسازی آبیاری کشاورزی مشخص شده است، گفت: ۱,۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در ملایر و نهاوند برای فرآوری معادن انجام شده است

شاهرخی با بیان اینکه در سند توسعه استان همدان که میثاقی بین ما، دستگاه‌های اجرایی استان، نمایندگان و فرمانداران است بنا بر سرمایه گذاری ۱۵ هزار میلیاردی است و با این سرمایه گذاری سالانه ۲۰ هزار شغل در استان ایجاد خواهد شد، گفت: در پایان برنامه ششم با سرمایه گذاری‌های پیش بینی شده نرخ بیکاری استان همدان به ۷ درصد خواهد رسید.

وی همچنین با یادآوری پیگیری برقراری پرواز حجاج از فرودگاه همدان عنوان کرد: ۴۶۰۰ حاجی استان همدان قرار بود از فرودگاه تهران به حج بروند که تردد ۲۰ هزار نفر را شامل می‌شد اما با هماهنگی مجمع نمایندگان و پیگیری‌های انجام شده معاون اول رئیس جمهور در شورای عالی حج دستور به برقراری پرواز از همدان را داد و تفاهم نامه آن دیروز امضا شد و این پروازها از فرودگاه همدان انجام خواهد شد.

کد خبر 4657589

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha