علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از سطح یک هزار و ۱۰۰ هکتار از باغات استان پیش بینی می شود بیش از شش هزار و ۷۰۰ تن آلبالو برداشت شود.
وی بیان کرد: از این میزان باغ آلبالو در استان، ۹۶۰ هکتار باغات بارور و ۵۰ هکتار غیر بارور است.
اکبری ارقام کشت شده این محصول را؛ ارقام محلی، مجاری شامل؛ بوترمو و سیگانی ذکر کرد.
وی خاطر نشان کرد: با نوجه به اینکه درخت آلبالو سازگاری مناسبی با شرایط مناطق سردسیری و معتدل دارد در بیشتر مناطق سطح استان کشت و توسعه یافته است.
اکبری با اشاره به مزایای مصرف آلبالو اظهار داشت: این محصول خواص فراوانی دارد و بعنوان تازه خوری، تهیه مربا، انواع شربت، شیرینی پزی و مارمالاد قابلیت استفاده دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: ترویج و توسعه نهالهای گواهی دار و اصلاحشده در تولید محصول درشت و باکیفیت و باقابلیت حملونقل مناسب جهت بازار رسانی تأثیر بسزایی دارد.
اکبری افزود: برای احداث باغات جدید؛ استفاده از ارقام گرده دهنده در باغات آلبالو ضروری ضروری بوده که باعث افزایش عملکرد محصول می شود.
وی؛ اجرای عملیات هرس باردهی سالانه، مدیریت کف باغ شامل مبارزه با علفهای هرز و شخم و تغذیه درختان و کنترل آفت و بیماری در زمان مناسب را در بهبود کیفیت و کمیت محصول موثر دانست.
نظر شما