پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۰

فاصله مدافع تیم ملی با پیراهن پرسپولیس «یک‌شرط» است

فاصله مدافع تیم ملی با پیراهن پرسپولیس «یک‌شرط» است

محمدحسین کنعانی زادگان برای پیوستن به پرسپولیس بر سر نوشتن یک بند در قراردادش بامسئولان این باشگاه اختلاف نظر دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه پرسپولیس درصدد است تا محمدحسین کنعانی زادگان را برای تقویت خط دفاعی این تیم به خدمت بگیرد. مدافع تیم ملی فوتبال ایران که فصل گذشته برای ماشین سازی بازی کرد مذاکرات زیادی را ظرف روزهای گذشته با مسئولان پرسپولیس داشته اما اصرار او به گنجاندن یک بند در قراردادش مانع از پیوستنش به جمع شاگردان گابریل کالدرون شده است.

کنعانی زادگان که تمایل خود را برای حضور در پرسپولیس نشان داده درباره نحوه انتقال احتمالی اش از پرسپولیس به تیم های خارجی شروطی را دارد که مورد پذیرش مدیران پرسپولیس نیست.

مدیران پرسپولیس به کنعانی زادگان فرصت محدودی را داده اند تا این بازیکن قرارداد خود را با پرسپولیس امضا کند و شروط باشگاه را بپذیرد. در غیر اینصورت حضور این بازیکن برای مدت دو فصل در پرسپولیس منتفی است.

کد خبر 4657722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha