پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۲۴

نماینده ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی:

رزمندگان اسلام جانانه از آرمان های انقلاب دفاع می کنند

رزمندگان اسلام جانانه از آرمان های انقلاب دفاع می کنند

ارومیه – نماینده ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: رزمندگان این خاک و مرز و بوم بی نام و نشان ، جانانه از آرمان های انقلاب دفاع می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالرحیم نجفقلی زاده سرایی ظهر پنجشنبه در مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان سپاه اسلام، توحید مستشاری و سید علی اصغر حیدرزاده که همزمان با چهلمین روز شهادت پاسدار رشید اسلام ابراهیم آخوند زاده در چالدران برگذار شد اظهارداشت: سربازان اسلام برای دفاع از آرمان های شهدا مقابل دشمنان با شجاعت ایستاده‌اند.

وی ادامه داد: امروز حضور این تجمع باشکوه برای تشییع شهیدان مستشاری وحیدرزاده نشان می‌دهد که مردم قدردان فرزندان این خاک و مرز و بوم هستند و امید است این شهیدان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در آخرت شفاعت کنند.

حجت الاسلام نجفقلی زاده سرایی با تاکید بر اینکه جوانان این مرز و بوم آماده هستند جان های خود را برای اسلام و انقلاب تقدیم کنند اظهارداشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سالگرد هدف قرار گرفتن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران توسط آمریکای جنایتکار ابر پهپاد متجاوزین آمریکایی را منهدم کردند.

نماینده ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: پیام شهداء این است که نابودی جمهوری اسلامی محال است و امروز هیهات من الذله در جهان بعنوان یک گفتمان مطرح شده است.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی نیز در این مراسم با بیان اینکه آذربایجان غربی شهیدان زیادی را حتی در این فضای امنی که در کشور حاکم است تقدیم نظام کرده و امنیت کشور را تأمین می کند افزود: مردم مرزدار و سربازان غریور این دیار خون می دهد اما اجازه ورود اشرار را حتی در یک وجب از خاک ایران را نمی‌دهد.

سردار حبیب شهسواری خاطر نشان کرد: فرزندان این مرز و بوم برای تامین امنیت پایدار مردمی در آذربایجان غربی در مرزهای پرصلابت و با اقتدار همچنان برای دفاع از آرمان های الهی ایستاده اند.

فرمانده سپاه شهدا آذربایجان غربی با بیان اینکه شهدا ارزشمندترین کالای وجودی خود که جان آنها بود را تقدیم انقلاب کردند افزود: شهدا محور وحدت در جامعه هستند، آنچنان که ملت ایران اسلامی فارغ از رنگ و قوم و نژاد، سر تکریم و تعظیم در برابر روح خدایی رهروان روح الله فرود می آورند.

شهید توحید مستشاری و شهید سید علی اصغر حیدرزاده دو روز پیش در مقابله تیم های تروریستی که قصد ورود به خاک کشورمان را در چالدران داشتند به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

کد خبر 4657902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha