پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۳۱

فرمانده انتظامی نوشهر:

سارق اماکن متبرکه در نوشهر دستگیر شد

سارق اماکن متبرکه در نوشهر دستگیر شد

نوشهر - فرمانده انتظامی نوشهر از دستگیری سارق اماکن متبرکه با ۸ فقره سرقت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ قاسم محمدی اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت از آرامستان ها و اماکن متبرکه در شهرستان نوشهر، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار ماموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقاتی و استفاده از شگردهای خاص پلیسی ماموران پلیس آگاهی متهم به سرقت را حین سرقت شناسایی و در اقدامی غافلگیرانه این فرد را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان نوشهر با اعلام اینکه متهم دارای سابقه کیفری است، افزود: این فرد در تحقیقات و بازجویی های پلیس به ۸ فقره سرقت آهن آلات و آلومینیوم از اماکن متبرکه شهرستان اقرار کرد و متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و با صدور حکم روانه زندان شد.

کد خبر 4657910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha