پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ فروردین ۱۳۸۶، ۱۹:۲۵

وزیر امور اجتماعی فلسطین :

کلید حل مشکل تحریم ملت فلسطین در دست دولتهای عربی است

وزیر امور اجتماعی دولت وحدت ملی فلسطین گفت: کلید حل مشکل تحریم ملت فلسطین در دست دولت های عربی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، "صالح زیدان" در گفت و گو با شبکه خبری "العالم" افزود : برخی کشورهای عربی و اسلامی می توانند بر دولت آمریکا در راستای تحقق منافع و حقوق ملت فلسطین تاثیر بگذارند.

وی تصریح کرد : اگر کشورهای عربی و اسلامی قبل از دیگران برای لغو محاصره ملت فلسطین اقدام کنند کسی نمی تواند در مقابل حرکت آنها بایستد.

وزیر امور اجتماعی فلسطین خاطرنشان کرد : مشکل مصوبات سران عرب نداشتن راهکارهای اجرایی است.

زیدان با بیان اینکه " اسرائیل و آمریکا خواستار اجرای طرح صلح کشورهای عربی نیستند"، افزود : آمریکا و اسراییل درصدد گرفتن امتیازهای بیشتری از اعراب هستند و به همین دلیل بر آنها فشار وارد می کنند تا ازحق بازگشت پناهندگان فلسطینی وعقب نشینی اسرائیل به مرزهای 1967 میلادی چشم پوشی کرده و به عادی سازی روابط با اسرائیل پیش از دستیابی به راه حلی برای مناقشه خاورمیانه اولویت بدهند.

وی درباره وضعیت داخلی فلسطین گفت : دولت وحدت ملی فلسطین شنبه آینده جلسه ویژه ای برای بحث و بررسی طرح امنیتی و چگونگی اعمال حاکمیت قانون برگزارخواهد کرد.

کد خبر 465876

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha