پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ فروردین ۱۳۸۶، ۱۶:۵۵

استاندار مازندران در گفتگو با مهر:

بیش از 31 درصد مصوبات هیات دولت در مازندران اجرایی شد

بیش از 31 درصد مصوبات هیات دولت در مازندران اجرایی شد

استاندار مازندران، تحقق عملی و اجرائی نمودن مصوبات سفر رئیس جمهوری به مازندران را از جهت گیری های اساسی استانداری در سال 86 عنوان کرد و گفت: تاکنون در راستای تحقق این مصوبات 6/31 درصد رشد داشتیم.

ابوطالب شفقت در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری افزود: استراتژی جدی استان در سال جاری رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال است .

وی با مناسب ارزیابی کردن پذیرائی مردم استان از مهمانان نوروزی تصریح کرد: قریب به 3 میلیون نفر نوروز امسال به مازندران سفر کردند.

شفقت، بزرگترین مشخصه عملکرد استان در سال گذشته را در وحدت،یکپارچگی و همدلی بین مسئولان،روحانیت، دانشگاهیان و آحاد مردم توصیف کرد و گفت: رضایت مردم و حضور بی نظیر در همه صحنه ها و عرصه های مختلف تجلی همدلی در استان بوده است.

شفقت گفت: جنوب استان علیرغم دارا بودن استعدادهای فراوان از محرومیت رنج می برد و باید تلاش ها صرف شکوفائی استعدادها در این مناطق شود.

وی خاطر نشان کرد: با برگزاری 27 ملاقات عمومی، تعداد 4 هزار نفر از مردم استان به صورت مستقیم توانسته با استاندار مازندران در سال گذشته دیدار و مشکلات خود را مطرح نمایند.

استاندار مازندران، اجرای طرح آمایش سرزمین،تدوین سند توسعه 7 شهرستان مازندران وتدوین برنامه های عملیاتی دستگاهها را از جمله مهم ترین برنامه های تحقق یافته در سال گذشته عنوان و ابراز امیدواری کرد: شاخص های دست یابی به اسناد توسعه سال جاری تحقق یابد.

وی اعلام کرد استانداری مازندران دستیابی به سهم اشتغالزایی بیش تر را با 4 مولفه بازرگانی،گردشگری، صنعت و کشاورزی را در سرلوحه کار خود قرار خواهد داد .

شفقت از توجه ویژه استان به روان سازی فعالیت های صنعتی خبر داد و تصریح کرد: باید در جذب سرمایه گذاران فعال ترشویم.

وی در پایان مدیریت عمران شهری در استان را ضعیف توصیف کرد و اظهار داشت:خدمات عمران شهری آن گونه که شایسته است صورت نمی گیرد و شهرهای استان به خصوص مرکز استان از نداشتن کمربندی و جاده مناسب رنج می برد که همت همه مسئولین شهرهای استان را می طلبد.

کد خبر 465932

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha