پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۹

پورمختار در گفتگو با مهر:

فتنه‌گران از روز اول مدرکی برای اثبات تقلب در انتخابات نداشتند

فتنه‌گران از روز اول مدرکی برای اثبات تقلب در انتخابات نداشتند

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در واکنش به اینکه محمدرضا خاتمی در دادگاه هیچ گونه مدرک مستندی در اختیار نداشت، گفت: فتنه‌گران از روز اول هم هیچ مدرکی در این زمینه نداشتند.

محمدعلی پور مختار در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به محکومیت محمدرضا خاتمی به دو سال حبس تعزیری به دلیل نشر اکاذیب در زمینه طرح ادعای تقلب در انتخابات و تشویش اذهان عمومی، اظهار داشت: این افراد پس از چند ماه که در کشور فتنه راه انداختند، برای آنکه حرفشان را به کرسی بنشانند، بحث تقلب در انتخابات را مطرح کردند و در محافل مختلف از مواضعشان دفاع کردند و فضاسازی‌هایی را به وجود آوردند مبنی بر اینکه مدارک لازم را در این زمینه در اختیار دارند و در دادگاه این موضوع را به اثبات می‌رسانند.

وی با اشاره به اینکه محمدرضا خاتمی در دادگاه هیچ گونه مدرک مستندی در اختیار نداشت، ادامه داد: فتنه‌گران از روز اول هم هیچ مدرکی در این زمینه نداشتند اما با وجود این، مدام بحث تقلب در انتخابات و زیر سوال بردن سلامت انتخابات را مطرح کرده و می‌کنند و علیرغم آنکه در محافل قضائی محکوم شده‌اند، همچنان بر صحت ادعاهای باطل خود اصرار دارند.

عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس تصریح کرد: دادگاه بر اساس مستندات و ادعاهای افراد صادر می‌شود و از آنجایی که محمدرضا خاتمی در مقام پاسخگویی نتوانست ادعای تقلب در انتخابات سال ۸۸ را اثبات و دادگاه را قانع کند به دو سال حبس تعزیری محکوم شد.

پور مختار در واکنش به اظهارات اخیر وکیل محمدرضا خاتمی مبنی بر اینکه تقاضای تجدید نظر خواهیم کرد، گفت: از آنجایی که این افراد هیچ‌گونه مدرکی در زمینه تقلب در انتخابات ندارند و صرفاً بر اساس ادعاهای واهی خود افکار عمومی را دچار تشویش کرده و نظم کشور را بر هم زدند، در دادگاه تجدید نظر هم حرفی برای گفتن نخواهند داشت.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا اصلاح طلبان با وجود محکومیت در این دادگاه هنوز نمی‌خواهند به اشتباهات خود در سال ۸۸ اعتراف کنند، تصریح کرد: برخی از این افراد با وجود اینکه روشن شده است که هیچگونه مدرکی برای ادعاهای خود نداشته‌اند، همچنان از تاکید بر مواضع غلطشان در این زمینه دست بر نمی‌دارند که باید این موضوع را پای لجاجتشان گذاشت.

کد خبر 4660727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha