به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی ظهر چهارشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان همدان با بیان اینکه مبنای تصمیم گیری برای رسیدن به اهداف توسعه استان همدان حرکت بر اساس برنامه است، گفت: همدان دارای رتبه برتر کشور در حوزه اشتغال روستایی است.
وی با بیان اینکه براساس سند تدوین شده برای ۳ سال ایجاد ۶۰ هزار شغل پیش بینی شده است، گفت: مقرر شده مجوز سرمایه گذاری بی نام هم برای تسریع در سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در همدان صادر شود.
شاهرخی با بیان اینکه استان همدان، رتبه اول کشور در کاهش نرخ بیکاری را دارد و در مشارکت اقتصادی ۲ درصد نسبت به سال قبل رشد داشته است، گفت: نرخ مشارکت اقتصادی استان همدان در بهار امسال با افزایش ۱.۳ درصدی به ۴۴.۱ درصد رسید در حالی که نرخ مشارکت کل کشور در این فصل ۴۱.۱ درصد بود.
همدان، استان اول کشور درجذب تسهیلات روستایی
استاندار همدان با تاکید بر اینکه کاهش نرخ بیکاری به معنای نبود بیکاری نیست و با برنامه به دنبال ایجاد شغل در استان همدان هستیم، گفت: همدان، استان اول کشور درجذب تسهیلات روستایی است و ۳۵۸ میلیارد تومان اعتبار ابلاغی در این بخش بوده که ۹۱ میلیارد آن برای طرح های حمایتی در نظر گرفته شده و از غیر ابلاغی ها ۳۸ میلیارد در بانکها طرح مانده که بزودی پرداخت می شود.
شاهرخی اضافه کرد: از محل تسهیلات روستایی تا کنون قریب ۶ هزار شغل در استان همدان ایجاد شده و اگر موانع نبود بیش از این هم می توانستیم اقدام کنیم.
معاون امور اقتصادی استاندار همدان نیز گفت: استان همدان در نظارت بر تسهیلات روستایی استان اول کشور است
ظاهر پورمجاهد گفت: چند طرح دانش بنیان و شاخص در استان همدان ارائه شده که نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار از سهم کشوری است.
وی با بیان اینکه بعضی طرح های اشتغالزایی همدان ازجمله طرح سرشاخه کاری گردو و طرح تحقیقات روی بذر می تواند الگوی کشوری باشد، گفت: ایجاد اشتغال پایدار اولویت است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان نیز گفت: استان همدان بر اساس برنامه پیش می رود و سند راهبردی و عملیاتی توسعه استان همدان تدوین شده است.
سید اسکندر صیدایی گفت: اقدامات استان نقطه امیدی است که با برنامه و عزم ملی بتواند به تعامل در سه سطح ملی، منطقه ای و بین المللی برسد.
نظر شما