پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۴۵

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور:

مرکزهتلداری غرب کشورحق همدان بود/لزوم برنامه ریزی برای جذب توریست

مرکزهتلداری غرب کشورحق همدان بود/لزوم برنامه ریزی برای جذب توریست

همدان - معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور بابیان اینکه همدان در عرصه گردشگری حق آن را داشت که مرکز هتلداری و گردشگری غرب کشور در اختیارش باشد، گفت: باید برای جذب گردشگر برنامه داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد امید ظهر چهارشنبه در آیین افتتاح مرکز هتلداری و گردشگری غرب کشور در همدان با بیان اینکه رشد همه جانبه استان همدان در بخش های مختلف سرمایه گذاری بیش از گذشته کاملاً مشهود و واضح است، گفت: استان همدان با سرعت خیلی خوب به سمت جایگاهی که حق آن است در حال حرکت است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه وحدت و انسجامی که بین مدیران استان ایجاد شده نقش بسیار مهمی در رسیدن به این جایگاه پر اهمیت دارد، گفت: این ایام برای استان همدان ایام به یادماندنی خواهد بود.

وی با قدردانی از استاندار همدان گفت: استان همدان در بخش جذب منابع اشتغال کشور جزو استان های سرآمد کشور است و همدان در کاهش نرخ بیکاری بین استان های خیلی خوب کشور است.

سازمان فنی و حرفه‌ای باید به سمت ایجاد مراکزی برود که هم آموزش و مهارت ورزی را لحاظ کند و هم روی به طور ویژه و تخصصی بر روی یک صنعت کشور متمرکز شود وی با قدردانی از همراهی نمایندگان مردم استان همدان در مجلس شورای اسلامی به واسطه پیگیری های انجام شده، عنوان کرد: رویکرد مجموعه سازمان فنی و حرفه‌ای باید به سمت ایجاد مراکزی برود که هم آموزش و مهارت ورزی را لحاظ کند و هم روی به طور ویژه و تخصصی بر روی یک صنعت کشور متمرکز شود که در مرکز هتلداری و گردشگری غرب کشور شاهد این اتفاق هستیم.

امید با بیان اینکه این رویکرد با اهمیت و ارزشمند است، گفت: دیروز تفاهم نامه‌ای در شهرستان جهرم امضا و به واسطه آن ۷ نقطه کشور برای شروع و آغاز عملیاتی و آزمایشی کار مهارت ورزی به کمک مجموعه دانشگاه پیام نور کلید خورد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه اقدام انجام شده کاری شبیه آنچه در همدان رخ داده است، خواهد بود، گفت: طی تفاهم نامه امضا شده در این ۷ نقطه؛ هر نقطه به فراخور امکانات موجود در صنعتی خاص قدم برداشته می دارد و کارها به صورت تخصصی دنبال می‌شود و دانشگاه‌های پیام نور استان از ظرفیت‌های نرم افزاری و سخت افزاری در راستای آموزش نیروهای تحصیل کرده و مردم کمک می‌دهند و از طرف دیگر معاونت توسعه روستایی منابعی که برای توسعه اشتغال در اختیار دارد را وارد کار می کند تا حرکت وسیعی در زمینه مهارت ورزی در کشور رخ دهد.

وی با بیان اینکه در همدان کلی از اجرای برنامه جلوتر هستیم چرا که سازمان فنی و حرفه‌ای تفاهم نامه‌ای که دیروز به امضا رسانده‌ایم را خیلی پیش تر از این اجرایی کرده است، گفت: از سازمان فنی و حرفه‌ای درخواست می‌کنم این برنامه را در سایر نقاط کشور نیز اجرا کند.

امید با بیان اینکه مرکز هتلداری و گردشگری غرب کشور توسط بخش خصوصی اداره خواهد شد و این اقدام مبارکی است، گفت: بخش خصوصی باید وارد همه کارها شود کمااینکه ظرفیت کارهای بزرگ در کشور فراهم است که اگر شرایط آن را برای سرمایه گذاران مهیا کنیم وارد عرصه خواهند شد.

لزوم حمایت از بخش خصوصی

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور اضافه کرد: با توجه به شرایط حاکم بر سازمان فنی و حرفه‌ای این سازمان بضاعت آن را ندارد که مراکز خود را اداره کند و قرار هم بر این نیست و با توجه به اینکه امسال شرایط انقباظی و سختی بر بودجه حاکم شده باید این نگاه و نگرش در سایر مراکز در کشور پیاده شود.

وی با بیان اینکه همدان در عرصه گردشگری حق آن را داشت که این مرکز در اختیارش باشد، گفت: این مرکز می‌تواند یک مرکز بسیار ارزشمند برای کار هتلداری و گردشگری در کشور باشد و مردم از اقصی نقاط در این مرکز آموزش ببینند و جذب مراکز گردشگری کشور شوند.

امید با اشاره به اینکه بیش از ۷ درصد جاذبه‌های گردشگری دنیا را ایران در اختیار دارد، گفت: این موارد جاذبه‌های طبیعی و میراثی را شامل می‌شود اما سهم ایران از گردشگر خارجی به یک هزارم هم نمی‌رسد در حالی که اگر برابر بهره مندی ها ۷ درصد جاذبه‌های گردشگری را در اختیار داشته باشیم و به تبع آن ۷ درصد گردشگران خارجی را نیز داشته باشیم یک عدد بسیار بالا می‌شود.

وی با بیان اینکه جذب حتی یک درصد شمار گردشگران خارجی نیز عدد قابل توجهی است، گفت: از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون گردشگر عدد یک درصد ۱۴۰ میلیون را شامل می‌شود که کم نیست.

وی گفت: کشورهای همسایه ایران در این زمینه خیلی کار کرده‌اند و ایران نیز می‌تواند با حفظ جایگاه و شئون و فرهنگ بسیار غنی و اصول دینی خود از این ظرفیت بهره مند شود.

کد خبر 4663337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha