پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۱۵

وزیر کشور:

ایران محل رجوع تمام دولت های منطقه است/صادرات نفت انجام خواهد شد

ایران محل رجوع تمام دولت های منطقه است/صادرات نفت انجام خواهد شد

شیروان- وزیر کشور گفت: قدرت نظامی و دفاعی ایران سبب شده تا امروز محل رجوع تمام دولت های منطقه باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی صبح شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان شیروان اظهار کرد: ایران با وجود مشکلاتی که دشمنان برای آن به وجود آورده اما ثبات سیاسی و وحدت و همدلی خوبی دارد.

‌رحمانی فضلی افزود: ایران وارث یک اقتصاد وابسته به نفت و غرب بوده است اما امروز اقدامات بسیار مهمی برای تغییر روند اقتصادی کشور در حال انجام است.

وی تصریح کرد: امروز در عسلویه کار بزرگی توسط متخصصان داخلی انجام شده و همچنین کشور به اندازه ای پیشرفت کرده که بنزین و گازوئیل داخل را تامین و حتی صادرات می کنیم.

وزیر کشور با بیان اینکه فشارهای موجود بر ایران در حوزه نفت و امورات بانکی است، گفت: قطعاً تحریم ها اثری بر کشور نخواهد داشت و ما صادرات نفت را انجام خواهیم داد.

رحمانی فضلی اظهار کرد: طبق فرموده مقام معظم رهبری، اجرای اقتصاد مقاومتی سرلوحه کاری مدیران قرار دارد تا توسعه و پیشرفت حاصل شود.

وی ادامه داد: به منظور پیشرفت کشور طی چند سال اخیر علاوه بر شعار اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری، جلسه سران و شورای عالی انقلاب تشکیل می شود و هر هفته مصوباتی مطرح شده مورد تایید معظم له قرار می‌گیرد.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه باید قدر نظام، امام راحل، رهبر معظم انقلاب و خون های ریخته شده برای کشور را دانست، گفت: اصلی‌ترین محور انقلاب مردم هستند چراکه برای آن زحمت کشیده اند و در این ۴۰ سال فراز و فرودهای زیادی را شاهد بوده اند.

رحمانی فضلی بیان کرد: هر کدام از سختی ها و اقداماتی که نسبت به انقلاب اسلامی از سوی دشمنان روا داشته شد می توانست یک حکومت را از بین ببرد اما با صبر و استقامت مردم امروز ایران به کشور قدرتمند منطقه تبدیل شده است.

وی اظهار کرد: آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشورهای هم پیمان آنان و مرتجعین منطقه همیشه تاریخ روز شماری برای از بین بردن انقلاب اسلامی ایران داشته اند تا دیگر شاهد رشد و پیشرفت نظام نباشند.

وزیر کشور با بیان اینکه پیشرفت امروز ایران اسلامی با هیچ دوره ای قابل مقایسه نیست، گفت: انقلاب اسلامی با کمترین امکانات و تجهیزات اما با لطف خداوند و ایمان به راهی که امام راحل قرارداد آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

رحمانی فضلی تصریح کرد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی از ابتدا با تمام امکانات و روش ها در مقابل ایران ایستادند تا آن را متوقف کنند.

وی با اشاره به کودتاها و درگیری هایی که در مناطق مختلف کشور همچون کردستان، خوزستان، سیستان و بلوچستان و مازندران رخ داد، گفت: گروه های مختلفی با هدف ضربه زدن به کشور تشکیل شد و در کنار اینها، فشارهای بین‌المللی بر ایران وارد بود اما با کمک و تاسیس سازمان ها و نهادی مختلفی همچون بسیج و سپاه هر اقدامی برای حفظ انقلاب لازم بود انجام شد.

وزیر کشور اعلام کرد: تمام اقداماتی که برای حفظ انقلاب انجام شد به این دلیل بود که مردمی مطالبه گر داشتیم و همچنین امام راحل نیز موضوع رسیدگی به مستضعفان را مدنظر داشت.

رحمانی فضلی عنوان کرد: قبل از انقلاب بین مسئولان و مردم فاصله وجود داشت به طوری که فرد عادی حتی از دیدن فرماندار محروم بود اما مطالبه‌گری مردم در کنار صبر و استقامتی که داشتند، توانستند با کمترین امکانات جنگ را مدیرت کنند.

وی در ادامه با اشاره به واقعه هفت تیر و ترورهای شخصیت‌های بزرگ انقلاب اسلامی و فشارهای زیادی که بر جمهوری اسلامی وارد بودف گفت: این کشور در شرایط بسیار سخت و با تلاش شخصیت های مهمی به اینجا رسیده است.

وزیر کشور با بیان اینکه دعوای ایران با غرب و آمریکا بر سر قدرتمندی نظام جمهوری اسلامی است، گفت: استکبار همیشه روز شماری برای براندازی ایران دارد و این برگرفته از اطلاعات غلط منافقان به آنها است.

رحمانی فضلی ادامه داد: دعوای استکبار با ایران به این دلیل است که آنان می گویند ایران حق ساخت موشک دوربرد را ندارد و نباید بیش از اندازه در زمینه تکنولوژی پیشرفت کند و اینکه چرا ایران انرژی هسته ای دارد و چرا در منطقه تاثیر گذار است اما سوال مهم این است که چرا آنها در منطقه ما حضور دارند؟

وی افزود: قرابت فرهنگی و جغرافیایی منطقه باعث شده ایران برای کمک رساندن به کشورهای مظلوم همسایه در منطقه حضور یابد، قطعاً اگر دخالت ایران نبود داعش، القاعده، وهابیت و قتل وغارت کل منطقه را در بر می گرفت.

وزیر کشور تصریح کرد: دشمنان همیشه به دنبال این بودند که هر اندازه می توانند به اسلام و تمدن اسلامی ضربه وارد کنند چرا که با نابودی اسلام و کشتن انسان ها، تروریست تقویت و می‌توانند از نفت منطقه استفاده کنند.

رحمانی فضلی بیان کرد: استکبار باور دارد که اسلام واقعی طرفداران زیادی دارد، بنابراین هر اندازه از طریق اسلام، خشونت را به جهان صادر کند چهره اسلام تخریب و منفعت به دست می آورند.

وی گفت: ایران به دنبال رفع اختلافات در منطقه است به همین دلیل محل رجوع دولت‌های منطقه شده حتی دولت هایی که به ظاهر با ما مخالفت می‌کنند اما در باطن به دلیل نفوذ و تاثیر گذاری مردم در رفتار آنها مجبور به همراهی با ایران هستند.

وزیر کشور اعلام کرد: با وجود تحریم ها و مشکلاتی که بر ایران وارد است اما نگذاشتیم امور کشور متوقف شود به طوری که همچنان صادرات نفت انجام می شود.

وی با اشاره به فشارهای داخلی و اختلاف دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران با یکدیگر گفت: اروپا در مقابل آمریکا مسئله طرح ایستکس را راه انداخت و برای معامله و تعامل با تجارت ایران شیوه های مختلفی را مطرح کردند.

وزیر کشور در ادامه به ورود ۶ کشور به طرح ایستکس اشاره کرد و افزود: دولت ها طرح مذکور را پذیرفته اند اما شرکت های آنها به خاطر روابط تجاری با اروپا قبول نکرده اند.

رحمانی فضلی در بخشی دیگر از سخنان خود ضمن اعلام اینکه با وجود فشارهایی که بر ایران حاکم است اما در سه ماه نخست امسال تراز بازرگانی کشور مثبت بوده است، گفت: در این مدت ۱۰ میلیارد دلار واردات و ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار صادرات داشته ایم.

وی با بیان اینکه تراز هیچ کشوری در منطقه به اندازه ایران مثبت نبوده است، اظهار کرد: میزان اشتغال ایران در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرده و تورم در حال رکود است.

وزیر کشور در ادامه بیان کرد: تمام گزارش هایی که از سوی مسئولان اعلام می شود قابل قبول نیست چراکه تا نقطه تعالی بسیار فاصله داریم؛ باید به مرحله ای برسیم که مشکلی برای هیچیک از اقشار جامعه وجود نداشته باشد.

رحمانی فضلی با بیان اینکه سرنوشت مردم در پشت درب های ادارات و به دست مسئولان است، گفت: مدیران با انجام ماموریت درست به مطالبات مردم رسیدگی کنند.

وی تاکید کرد: طرح کلی در حوزه گردشگری برای محدوده کوهستان پارک شیرکوه شیروان ظرف حداکثر یک ماه طراحی شود.

وزیر کشور بیان کرد: فردا نگاه دشمنان انقلاب و نظام به استقبال مردم از هیات دولت است، بنابراین مردم با حضور باشکوه خود چشم دشمنان را کور خواهند کرد.

کد خبر 4664900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha