پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ تیر ۱۳۹۸، ۹:۱۴

مسئول اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان گلستان خبرداد

مناطق سیلزده گلستان میزبان اردوهای جهادی دانش آموزان انجمن اسلامی

مناطق سیلزده گلستان میزبان اردوهای جهادی دانش آموزان انجمن اسلامی

آق قلا- مسئول اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان گلستان گفت: مناطق سیل زده گمیشان و آق قلا میزبان اردوهای جهادی دانش آموزان انجمن اسلامی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی نقی حسینی ایزدی شامگاه شنبه در آیین افتتاحیه طرح ملی اردوی جهادی طلایه داران خدمت ویژه انجمن های اسلامی دانش آموزن سراسر کشور در مناطق سیلزده، اظهار کرد: از روز گذشته اردوی جهادی طلایه داران خدمت را آغاز کردیم.

وی ادامه داد: از ۲۲ تیر هم از سراسر کشور و استان های متقاضی گروه های ۲۰ تا ۴۰ نفره در مناطق سیل زده حضور می یابند و مناطق سیل زده استان گلستان میزبان چهار تا هشت استان خواهد بود.

حسینی با بیان اینکه این اردوهای جهادی در قالب چهار دوره سه روزه برگزار می شود، بیان کرد: اردوهای جهادی طلایه داران خدمت تا تاریخ دوم مرداد سالجاری در برخی مدارس سیل زده آق قلا و گمیشان ادامه خواهد یافت.

وی افزود: یکی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب به دانش آموزان حضور در اردوهای جهادی است و در ایامی مانند امسال که برخی مناطق کشور دچار سیل شده و خسارت دیده است دانش آموزان می توانند خدمات عمومی در این مناطق ارائه کنند و فعالیت آنها منجر به خودساختگی آنها هم خواهد شد.

کد خبر 4665794

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha