پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۴۹

استاندار تهران خبر داد؛

آغاز ساماندهی کودکان کار با کمک تشکل های مردم نهاد دراستان تهران

آغاز ساماندهی کودکان کار با کمک تشکل های مردم نهاد دراستان تهران

تهران- استاندار تهران از آغاز ساماندهی کودکان کار با کمک تشکل های مردم نهاد در استان تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی صبح دوشنبه در نشست مشترک با منتخبین احزاب استان تهران اظهار داشت: احزاب علاوه بر کار ویژه سیاسی که دارند البته به نوعی ایفاگر مسئولیت اجتماعی نیز هستند.

محسنی بندپی افزود: شاید بتوان گفت که بسیاری از مشکلاتی که امروز در تهران با آن مواجه هستیم از جمله آسیب‌های اجتماعی و مشکلات زیست محیطی ناشی از نبود احزاب و تشکل‌های فعال در این عرصه‌ها باشد.

وی بیان داشت: امروز احزاب در کشورهای توسعه یافته در اداره کشور به صورت مستقیم و غیر مستقیم نقش دارند و در خیلی از مواردی که البته سیاسی نیستند می‌توان از ظرفیت احزاب استفاده گرفت.

استاندار تهران با بیان اینکه کارکردهای احزاب گستره وسیعی را از مدیریت تنازعات سیاسی تا حل مسائل اجتماعی را در بر می‌گیرد گفت: احزاب در ایران نباید فصلی و فقط در هنگام انتخابات فعال باشند و بلکه باید با ارائه برنامه در حوزه‌های سیاسی اجتماعی و اقتصادی فعالیت کنند.

محسنی بندپی بیان داشت: هرساله در حدود ۲۲۰ هزار نفر به جمعیت استان تهران افزوده می‌شود که اگر بتوانیم احزاب را در حوزه‌های مختلف فعال کنیم بسیاری از مشکلات تهران قابل رفع است و امروز نیاز مند بازتعریف سرفصل جدید در راستای همکاری و تعامل احزاب و دولت هستیم.

استاندار تهران در خصوص ساماندهی کودکان کار و خیابان در استان تهران نیز اظهار داشت: در این رابطه ساماندهی این قشر را با کمک تشکل‌های مردم نهاد فعال در این حوزه آغاز کردیم چرا که معتقد هستیم که واگذاری کار مردم به خود مردم در تمام حوزه‌ها باید آغاز شود.

وی افزود: برای استانداری تهران فرصت ویژه است که با نمایندگان احزاب استان تهران که عمدتاً از فرهیختگان و چهره‌های فعال سیاسی کشور هستند.

کد خبر 4666903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha