پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۰۵

مدیرکل منابع طبیعی استان تهران تأکید کرد؛

۲۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۱۹ پروژه آبخیزداری شهرستان های تهران

۲۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۱۹ پروژه آبخیزداری شهرستان های تهران

فیروزکوه- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی ۲۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای ۱۹ پروژه آبخیزداری در ۶ شهرستان استان تهران در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد طاهری ظهر سه شنبه و در حاشیه سفر به شهرستان فیروزکوه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی ۲۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای ۱۹ پروژه آبخیزداری در ۶ شهرستان استان تهران در نظر گرفته شده است افزود: با توجه به اینکه برخی نقاط شهرستان فیروزکوه سیل خیز بوده و اجرای پروژه‌های آبخیزداری در آن نقاط ضروری می‌باشد، امسال یکی از شهرستان‌هایی که پروژه‌های آبخیزداری با اولویت در آن به مرحله اجرا در می‌آید این شهرستان است.

وی اجرای طرح‌های جنگل کاری را مهم برشمرد و اظهار داشت: با هدف توسعه جنگل کاری و افزایش سرانه فضای سبز اجرای طرح‌های جنگل کاری با رویکرد مشارکتی با شهرداری‌ها و دیگر دستگاه‌ها باید در اولویت کاری قرار داشته باشد.

این مسئول منابع طبیعی استان تهران با اشاره به اینکه همزمان با گرم شدن هوا یکی از مأموریت‌های اصلی نیروهای منابع طبیعی آمادگی برای مقابله با آتش سوزی در عرصه‌های جنگلی و مرتعی است خاطر نشان کرد: خوشبختانه با بازدید به عمل آمده نیروهای منابع طبیعی در سطح شهرستان از آمادگی خوبی برخوردار می‌باشند و با توجه به همکاری دستگاه‌ها در اطفا چند مورد آتش سوزی در مراتع این شهرستان تعامل مناسب بین منابع طبیعی و سایر دستگاه‌های اجرایی و امدادی محسوس می‌باشد.

طاهری در ادامه تصریح کرد: از آنجایی که اجرای طرح کاداستر و صدور اسناد تک برگی برای اراضی ملی گامی مهم در تثبیت مالکیت دولت بر روی این اراضی محسوب می‌شود امسال اجرای این طرح در سطح استان تهران و شهرستان فیروزکوه از اولویت خاصی برخوردار است.

بر اساس این گزارش مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران پس از بازدید از چندین طرح و پروژه منابع طبیعی در جمع همکاران اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فیروزکوه حاضر شد و با آنان در فضایی صمیمی دیدار و گفتگو کرد.

کد خبر 4668103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha