پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۳۰

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری خبر داد

زخمی شدن یک محیط بان چهارمحالی توسط یک شکارچی

 زخمی شدن یک محیط بان چهارمحالی توسط یک شکارچی

شهرکرد- مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری از زخمی شدن یک محیط بان این استان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در پارک ملی و منطقه حفاظت شده تنگ صیاد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری، شهرام احمدی گفت: محیط بانان پارک ملی و منطقه حفاظت شده تنگ صیاد در جریان گشت و کنترل متوجه حضور شکارچیان غیرمجاز در این منطقه می‌شوند.

وی اظهارداشت: در جریان تعقیب و گریز شکارچیان که اقدام به تیراندازی به سمت حیات وحش نیز کرده بودند، محیط بانان موفق به دستگیری یکی از سه تن شکارچی می‌شوند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بیان داشت: دو شکارچی دیگر با هدف آزادکردن شکارچی دستگیرشده اقدام به تیراندازی به سمت محیط بانان کردند و پس از زخمی کردن یکی از محیط بانان از ناحیه‌ی پا و گریختن فرد دستگیر شده، از منطقه متواری می‌شوند.

کد خبر 4669378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha