پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۲۶

عمران خان عازم آمریکا شد/ صلح افغانستان موضوع اصلی رایزنی‌ها

عمران خان عازم آمریکا شد/ صلح افغانستان موضوع اصلی رایزنی‌ها

نخست‌ وزیر پاکستان درحالی برای دیدار با ترامپ راهی واشنگتن شد که طبق ادعای منابع آگاه، تسهیل فرایند صلح افغانستان محور اصلی رایزنی‌های دو طرفه است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جئو، عمران خان نخست وزیر پاکستان امروز شنبه اسلام‌آباد را به مقصد واشنگتن ترک کرد. سفر وی ۳ روز طول خواهد کشید و موعد دیدار با دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا دوشنبه ۲۲ جولای (۳۱ تیر) عنوان شده است.

محورهای اصلی این دیدار مبارزه با تروریسم، همکاری‌های نظامی، انرژی، تجارت و تسهیل صلح در آسیای جنوبی است.

ظاهراً قرار است برای رسیدگی به همه این موضوعات، ۲ دیدار جداگانه میان عمران خان و ترامپ صورت بگیرد.

این در حالی است که اسپوتنیک به نقل از یک منبع آگاه نوشت: هدف از این دیدار، اعمال فشار به پاکستان برای همکاری محسوس در پیشبرد روند صلح افغانستان است.

این منبع می‌افزاید: از پاکستان می‌خواهیم طالبان را به پذیرش آتش‌بس دائم و مشارکت در مذاکرات بین‌الافغانی که شامل دولت کابل نیز هست، وادار کند.

گفتنی است آنگونه که ادعا می‌شود دور هفتم مذاکرات آمریکا-طالبان با تمرکز بر خروج نیروهای بیگانه از خاک افغانستان پیشرفت خوبی داشته و همزمان، مذاکرات بین‌الافغانی قطر نیز پایان امیدوارکننده‌ای داشت اما طالبان همچنان از مذاکره مستقیم با دولت کابل امتناع می‌کند.

کد خبر 4670906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha