پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۴۱

معرفی داوران جشنواره فیلم «ایثار»

معرفی داوران جشنواره فیلم «ایثار»

ترکیب هیات داوران سومین جشنواره ملی فیلم «ایثار» مشخص شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جشنواره، سیدمرتضی حسینی مدیر کل امور هنری بنیاد شهید و دبیر سومین جشنواره فیلم «ایثار» به معرفی هیات داوری این جشنواره پرداخت و گفت: سیدحسین حق‌گو، محمدتقی فهیم و مرجان ریاحی، آثار رسیده به بخش های مختلف سومین جشنواره ملی فیلم «ایثار» را داوری خواهند کرد.

وی افزود: سومین جشنواره ملی فیلم «ایثار» با محوریت ایثار اجتماعی برگزار می شود. این جشنواره بر آن است تا با بهره‌گیری از دستاوردهای هنرمندان متعهد، خلاق، توانمند و با شیوه‌های متنوع تولید، نسبت به تقویت چرخ ایثارگری‌های اجتماعی، شناساندن مصادیق این فضیلت فردی و اجتماعی، تعمیم ارزش‌های والای ایثار، ازخودگذشتگی، بروز رفتارهای نیکوکارانه و احیای مسلک «دیگران را بر خود مقدم داشتن» از دریچه دانش فیلمسازی اقدام کند. از همین رو سومین جشنواره ملی فیلم «ایثار» با محوریت ایثار اجتماعی در ۲ بخش «فیلمنامه» و «فیلم ۱۲۰ ثانیه ای» برگزار می شود.

دبیر سومین جشنواره فیلم «ایثار» تاکید کرد: آثاری که در راستای اهداف جشنواره مناسب تشخیص داده شوند، علاوه بر اعطای جوایز، نسبت به خرید آنها اقدام خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره تا پایان روز ۳۰ مرداد ماه سال جاری عنوان کرد: زمان برگزاری مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی فیلم «ایثار» متعاقباً اعلام خواهد شد.

کد خبر 4671943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha